Προς το περιεχόμενο

torrent client

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia, kalispera. den exw asxolithei pote me to thema kai mias kai eimai akoma isdn xristis, den tha me apasxolisei gia kamposo kairo. alla epeidi tuxainei na xrisimopoiw kai to diktuo tou polutexneiou (apo to polutexneio, me ola ta parelkomena twn H/Y koinis xrisis pou briskontai ekei), mipws uparxei kapoios online torrent clien (mporei na lew kai blakeies), kati san to webmessenger.msn.com, i an uparxei kapoios pou na mi grafei sti registry wste na mporesoume na to egkatastisoume stin perioxi mas..

euxaristw..

Δημοσ.

telika ekana douleia me to azureus pou einai idiaitera elafru, de grafei sti registry, alla thelei toulaxiston voodoo gia na breis ena anoixto port s'auta ta kwlopanepistimia. ta kleinoun les kai tha tous fame to bandwidth. les kai an tous to fame olo simera, de tha tous meinei katholou gia aurio..kai m'aresei pou diafimizoun kai tis metriseis tous. simera eixame toso bandwidth. ti na to kaneis an den afineis toux xristes sou na to axiopoiisoun. ma kala, auta mono o klassikos o malakas o ellinas ta kanei. imarton re file. oute na to plirwnane. ta eipa kai xalafrwsa. opoios einai apo tuc kai psaxnei anoixto port gia incoming tcp( dokimasmeno), as mou pei..

Δημοσ.

δεν ειμαι σε πανεπιστημιο και συνεπως δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα αλλα νομιζω πως αν ψαξεις λιγα το google θα βρεις λυση στο θεμα σου με χρηση καποιυ προγραμματος για http tunnel. στην ουσια το σκεπτικο ειναι να χρησιμοποιησεις το port 80 toy explorer (ή όποιο άλλο έχει οριστει απο τον admin για τον explorer) για να περασεις ολο σου το p2p traffic kai tcp kai udp. Nαι αυτο ειναι κατι που γινεται το εχω διαβασει ξανα και ξανα απλα δεν ασχολήθηκα γιατι δεν με αφορούσε. Αν δεν βρεις κατι ψαχνοντας το google (που κανονικα δεν ειναι και τιποτα) θα χαρω να σε συνδραμω με την οποια βοηθεια μου τις επομενες μερες που θα εχω παραπανω χρονο.

***EDIT***

Sorry φιλε τωρα το ειδα οτι δεν εχεις prob και κατεβαζεις κανονικα απο το πανεπιστημιο οποτε η απαντηση μου ειναι ατοπη. Παρόλα αυτα την αφήνω γιατι ισως να φανει χρησιμη πληροφορια σε καποιον αλλο insomniac που θα διαβασει το topic προσεχως.

Δημοσ.

Euxaristw gia to endiaferon sas. auto me ta progs http tunnel, to skeftika kai egw, alla den to dokimasa nomizontas oti duskola tha egkatastisw programma tetoio se ena koinoxristo upologisti. Parola auta, me ti boitheia tou security check tis symantec, brika ena port, to opoio dilwnotan ws closed kai oxi stealth san ola ta alla. Kai pragmati, itan to mono pou perase to NAT test. Palaiwtera eixa brei kati "mikra" port scanners, alla den eixa kanei katholou douleia. Den mporw na xerw bebaia poio port xrisimopoiei o explorer. Auto to port epitrepei kai inbound kai outbound kai tcp kai udp? Giati an einai etsi ta pragmata sobareuoun!! Kales apokries na exete..

Δημοσ.

εμ..... εχω τοσο καιρο να δουλεψω explorer....... to default παντως ειναι συνηθως το port 80. Nα πω και κατι αλλο και ας με διορθωσουν οι....σοφοτεροι. αναλογα με το επιπεδο προστασιας του δικτυου σας ειναι δυνατο να γινει και το εξης. Βρισκεις ενα γρηγορο και -κατα το δυνατο- σταθερο http proxy που να ακουει στο port .....80 (logika) και οριζεις απο το torrent client σου (bit comet kai bit lord το κανουν αυτο το ξερω γιατι τα χρησιμοποιω) να συνδεθουν μεσω toy συγκεκριμενου http proxy και του συγκεκριμμενου port. Ναι tcp kai udp περνουν κανονικα απο το ιδιο port αν το θες (ολα μου τα p2p ειναι ρυθμισμενα ετσι και χωρις προβλημα ταχυτητας εννοειται). Με αυτο τον τροπο καταφερνεις να χρησιποποιεις το p2p "μασκαρεμενο" ως traffic του explorer. Αυτο επαναλαμβανω εξαρταται απο τις ρυθμισεις αι την "προσοχη" που δινει ο Admin.

Δημοσ.

Thes na peis oti einai entopisimo apo ton admin? Diladi, mporei kai na dei ti katebazeis?

Analogws den mporei na se krinei pou "xtupas" to bandwidth otan katebazeis apo http i ftp? To idio den einai?

Δημοσ.

πρωτο ζήτημα ειναι οτι το αρχειο που κατεβαζεις καπου αποθηκευεται. ακομα και ιμιτελες να ειναι, ο admin θα μπορει να το δει αν θελει αφου λογικα θα εχει προσβαση παντου. οσο για το bandwith ναι μπορει να εχει εικονα του ογκου που εχει ανεβει η κατεβει απο ενα τερματικο (αν και αυτο θα βρισκεται λογικα σε getaway μαζι με τα αλλα) και παντα υπο την προυποθεση οτι εχει κανει σωστη δουλεια και ασχολειται με το δικτυο αυτο. τωρα.......το να δει τι κατεβαζεις ειναι εφικτο και με αλλο τροπο. αν εισαι πχ σε direct download me ενα xxxsite δεν ειναι δυσκολο για τον admin να δει με ποια ip εχεις συνδεθει και σε ποιον (περιπου) αντιστοιχει αυτη (στο παραδειγμα μας το xxxsite) . ο σκοπος του να περασεις τα p2p μεσα απο tunnel ή proxy ειναι να καταφερεις να περασεις τους περιορισμους που εχουν τεθει απο τον admin πχ μεσω του firewall στο να μπορεις να χρησιμοποιεις ορισμενα p2p. η συζητηση για το αν μπορει να το καταλαβει αν ασχοληθει ειναι εντελως διαφορετικη. παντως δε νομιζω οτι σε πανεπιστημιο καποιος θα μπει σε τοσο κοπο απο μονος του εκτος και αν υπαρχει ειδικος λογος. ας μας πουν τη γνωμη τους και οι παλαιοτεροι φοιτητες οι οποιοι και ξερουν απο πρωτο χερι τα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...