Καριώτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Είμαι στο σημείο του παιχνιδιού που λέγεται Sand Traps έχωπάρει τα Bugbait έχω περάσει τα φυλάκια της ακτής και βρίσκομαι σε έναν γρεμό τον οποίο δεν μπορώ να περάσω για να πάω απέναντι (εννοώ τον γρεμό που τελειώνει σε ένα κορμό δέντρου ,τέλος πάντων) τι κάνω μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.
godlike Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Είμαι στο σημείο του παιχνιδιού που λέγεται Sand Traps έχωπάρει τα Bugbait έχω περάσει τα φυλάκια της ακτής και βρίσκομαι σε έναν γρεμό τον οποίο δεν μπορώ να περάσω για να πάω απέναντι (εννοώ τον γρεμό που τελειώνει σε ένα κορμό δέντρου ,τέλος πάντων) τι κάνω μια μικρή βοήθεια παρακαλώ. An katalava kala pigaineis apo lathos simeio. Sto simeio pou eisai prepei na pas sta filakia einai enas aniforikos dromos. Gia psakse kalitera
Καριώτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Από εκεί ακριβώς έχω πάει αλλά βγαίνω στο σημείο που προανέφερα και από κει και πέρα στάσιμος.
godlike Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Koita pos exei: Apo tin paralia aneveneis mia anifora kai pas sto proto filakio. Meta apo kei mpaineis se ena palio ktirio opou oi combine petane kati kokines fotovolides. Exeis perasei afto to simeio??
iagouaros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Νομίζω με το shift δίνεις περισσότερα γκάζια και περνάς χαλαρά. Δοκίμασε το.
Καριώτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Koita pos exei: Apo tin paralia aneveneis mia anifora kai pas sto proto filakio. Meta apo kei mpaineis se ena palio ktirio opou oi combine petane kati kokines fotovolides. Exeis perasei afto to simeio?? Ακριβώς!! Αυτό το σημείο το έχω περάσει και συνεχίζοντας βγαίνει εκεί που λέω.
Καριώτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Νομίζω με το shift δίνεις περισσότερα γκάζια και περνάς χαλαρά. Δοκίμασε το. Θα το δοκιμάσω αλλά να δω τι θα μου πει και ο godlike
vasgelo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Νομίζω με το shift δίνεις περισσότερα γκάζια και περνάς χαλαρά. Δοκίμασε το. Το shift το χρησιμοποιείς όταν έχεις το αυτοκίνητο στο σημείο αυτό του παιχνιδιού είσαι πλέον πεζός.
godlike Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Loipon patas to sprint gia na pigaineis grigora kai trexeis pano ston kormo kai meta pidas apenadi apo ton gremo.
Καριώτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Loipon patas to sprint gia na pigaineis grigora kai trexeis pano ston kormo kai meta pidas apenadi apo ton gremo. Ποιο κουμπί ανταποκρίνεται στο sprint ;
GrafeioTeleton Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Το shift αμα θυμαμαι καλα.Αλλα μπορεις και να το κοιταξεις στα option(simple).....
Καριώτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Το shift αμα θυμαμαι καλα.Αλλα μπορεις και να το κοιταξεις στα option(simple)..... Ok θα το δοκιμάσω
Καριώτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Το εμπόδιο ξεπεράστηκε , θα τα πούμε στο επόμενο. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.