Προς το περιεχόμενο

Half Life2 ''Κόλησα'' σε ένα σημείο του παιχνιδιού

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο σημείο του παιχνιδιού που λέγεται Sand Traps έχωπάρει τα Bugbait έχω περάσει τα φυλάκια της ακτής και βρίσκομαι σε έναν γρεμό τον οποίο δεν μπορώ να περάσω για να πάω απέναντι (εννοώ τον γρεμό που τελειώνει σε ένα κορμό δέντρου ,τέλος πάντων) τι κάνω μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.

Δημοσ.
Είμαι στο σημείο του παιχνιδιού που λέγεται Sand Traps έχωπάρει τα Bugbait έχω περάσει τα φυλάκια της ακτής και βρίσκομαι σε έναν γρεμό τον οποίο δεν μπορώ να περάσω για να πάω απέναντι (εννοώ τον γρεμό που τελειώνει σε ένα κορμό δέντρου ,τέλος πάντων) τι κάνω μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.

An katalava kala pigaineis apo lathos simeio. Sto simeio pou eisai prepei na pas sta filakia einai enas aniforikos dromos. Gia psakse kalitera

Δημοσ.

Koita pos exei: Apo tin paralia aneveneis mia anifora kai pas sto proto filakio. Meta apo kei mpaineis se ena palio ktirio opou oi combine petane kati kokines fotovolides.

Exeis perasei afto to simeio??

Δημοσ.
Koita pos exei: Apo tin paralia aneveneis mia anifora kai pas sto proto filakio. Meta apo kei mpaineis se ena palio ktirio opou oi combine petane kati kokines fotovolides.

Exeis perasei afto to simeio??

Ακριβώς!! Αυτό το σημείο το έχω περάσει και συνεχίζοντας βγαίνει εκεί που λέω.

Δημοσ.
Νομίζω με το shift δίνεις περισσότερα γκάζια και περνάς χαλαρά. Δοκίμασε το.

Το shift το χρησιμοποιείς όταν έχεις το αυτοκίνητο στο σημείο αυτό του παιχνιδιού είσαι πλέον πεζός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...