Panthers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Χαιρετω το room τι κανουμε? Εχω ενα Qtek και συγκεκριμενα το 8080 εχω ενα problem το οποιο και εντοπισα οσον αφορα το Bluetooth kai IR,πηγα να στειλω μια φωτο μεσο IR και εκει που μου λεει αναζητηση κανει, αλλα μετα με γυρναει στο μενου "Διαχειρησης Αρχειων" εντελως κουφο και φυσικα δεν στελνει το αρχειο,μετα πηγα να το στειλω μεσω Bluetooth εκανα συζευγμενες συσκευες και τα σχετικα και εκει κολλησε το Qtek chrush ολικο επαθε, βεβαια ενα φιλαρακι που ξερει απο αυτα μου ειπε ισως να χρειαστει να βαλω αλλο προγραμμα "Διαχειρησης Αρχειων" (file manager). η δικια σας γνωμη ποια ειναι και τι πιστευετε να εχει πεχτει και τι μπορω να κανω ετσι ωστε να δουλευουν ολα ρολοι το περιεργο ειναι οτι και με το Bluetooth εκει κολλησε κανονικοτατα το κινητο Τελος παντων εσεις ενδεχεται ξερετε κατι παραπανω και αναλογα μου πειτε Thanks και τα ξανα λεμε...
nasmania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Χαιρετω το room τι κανουμε? Εχω ενα Qtek και συγκεκριμενα το 8080 εχω ενα problem το οποιο και εντοπισα οσον αφορα το Bluetooth kai IR' date='πηγα να στειλω μια φωτο μεσο IR και εκει που μου λεει αναζητηση κανει, αλλα μετα με γυρναει στο μενου "Διαχειρησης Αρχειων" εντελως κουφο και φυσικα δεν στελνει το αρχειο,μετα πηγα να το στειλω μεσω Bluetooth εκανα συζευγμενες συσκευες και τα σχετικα και εκει κολλησε το Qtek chrush ολικο επαθε, βεβαια ενα φιλαρακι που ξερει απο αυτα μου ειπε ισως να χρειαστει να βαλω αλλο προγραμμα "Διαχειρησης Αρχειων" (file manager). η δικια σας γνωμη ποια ειναι και τι πιστευετε να εχει πεχτει και τι μπορω να κανω ετσι ωστε να δουλευουν ολα ρολοι το περιεργο ειναι οτι και με το Bluetooth εκει κολλησε κανονικοτατα το κινητο Τελος παντων εσεις ενδεχεται ξερετε κατι παραπανω και αναλογα μου πειτε Thanks και τα ξανα λεμε...[/quote'] Foveros File manager me apostolh Bluetooth/IR apo aytous pou exv dokimasei einai o Smart Explorer EN..Genika kai emena pou kai pou ginontai diafora koufa me to bluetooth p.x. env stelnv kanonika se K700i den exv kataferei pote na lavo arxeio kai as me vriskoun...
Panthers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 οκ καταρχην thanks για την βοηθεια,ηθελα να διευκρινισω οτι εχω βαλει το ελληνικο fireware στο qtek και απλα αν θα βρω ελληνικο file manager αντιστοιχα δηλαδη για να το χειριζομαι.αυτα οτι ειναι μου λετε,και εσυ "nasmania" αν ξερεις μου λες..
nasmania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 οκ καταρχην thanks για την βοηθεια,ηθελα να διευκρινισω οτι εχω βαλει το ελληνικο fireware στο qtek και απλα αν θα βρω ελληνικο file manager αντιστοιχα δηλαδη για να το χειριζομαι.αυτα οτι ειναι μου λετε,και εσυ "nasmania" αν ξερεις μου λες.. Opoiodhpote firmware perases apo ace hellas h opoiandhpote etairia periexei ena file manager opvs ayton pou exeis hdh (ensvmatomeno sta windows) ...Aytos pou sou proteina egv einai file manager (3hs etairias) poly aplos,eyxrhstos,me epipleon dynatothtes pou mporeis na ton egkatastaseis epipleon sto kinito sou. Dystyxvs omos den einai sta ellhnika...vlepei omos arxeia me ellhnikous xarakthres ! Nomizo to kalytero einai na tou rikseis mia matia kai na krineis monos sou an aksizei h oxi... An se endiaferei steile mou pm na ston steilv einai freeware
Panthers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Κοιταξε φιλε "nasmania" το κατεβασα ειναι η αληθεια το βρηκα απο το emule αλλα δεν το εγκατεστησα μεχρι να μου στειλεις και να επιβεβαιωσω οτι ειναι αγγλικο file manager.Μηπως ξερεις ελληνικο "file manager"αν υπαρχει περιπτωση να βρω??? και ξανα μιλαμε αν ειναι..
nasmania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δυστυχως φίλε panthers δεν εχει πέσει στα αυτιά μου τίποτα σχετικό...
telias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Alaxse ton file manager ,bres kapoion pou mporei na stelnei "ola" ta arxeia kai kane kai kanena Hard reset!
Panthers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 απλα το θεμα ειναι φιλε "telias" οτι αν θελεις βρισκεις file manager ελληνικο βρισκεις ομως??? αυτο ειναι το ερωτημα μου,αν ειναι και γνωριζεις μου λες..ή οποιοσδηποτε ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.