DjLouiS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Paidia shmera mou hrthe o parapanw skhros,eixa akousei kapote oti ta partition pou dhmiourgoume sto sklhro ton kanoune pio argo! Egw exw allon ena 200arh ayth th stigmh opou ton xrhsimopoiw gia back up opote to partition den me poly apasxolei na sas pw thn alhtheia. Eseis ti lete na kanw partition nai h oxi?
accipio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Εγώ θα έκανα, αν μη τι άλλο, για να οργανώνω καλύτερα τα αρχεία μου. Π.χ. ένα partition για μουσική, ένα για ταινίες, ένα για backup κτλ. Η μείωση ταχύτητας δεν νομίζω ότι θα γίνει αντιληπτή - αν υφίσταται.
freskas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Τα partition, αν αφησεις στην ακρη την αποδωση για την οποια δεν γνωριζω, μαζι με την οργανωση σου δινουν μεγαλυτερη ασφαλεια στα δεδομενα που αποθηκευεις. Σε περιπτωση που εμφανισει 1 απο αυτα badClusters θα παθεις μικροτερη ζημια και μπορεις να μεταφερεις τα δεδομενα του χαλασμενου σε ενα καλο. Χωρια που τα δεδομενα σου θα εμφανιζουν λιγοτερο fragment, αν πχ χρησιμοιποιεις το 1 για αρχικη αποθηκευση των downloads οπου θα γινεται πανικος και ενα αλλο για μονημο store οπου θα μπορεις να ελεγχεις την κατασταση. Ειναι πως σε βολευει καθαρα.
komich19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 ego tha ekana standar partition...Giati an kapoia stigmi gemiseis ton miso 300 tote tha ton kaneis pio argo...Giati tote otan tha katsei na psaksei sti nimi tou pou esu tou zitas tha prepei na anixneuei k sta 150gb...Alloste giati na to diakunduneuseis me tosous ious k ta loipa...me partition tha eisai pio sigouros(den einai teteleste oti tha einai asfales alla pio asfales)....K meta paizoun rolo i motherboard sou k i ram sou... Auta ...now it's up to you
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.