Προς το περιεχόμενο

Pov 6800ultra Pci-e

pikoriko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολο το φορουμ.σημερα παραλαβα την καινουρια μου καρτα για pci-e pov 6800ultra.λεω να ανεβασω πυρινα απο τα 425 που εχει να το παω 450

και για μνημη απο 1100 να το παω 1200.τι λετε θα ανταξει να παιζει σε αυτες τις

συχνοτιτες χωρις προβλημα;σας ευχαριστω,το θεμα το εχω ξαναποσταρει και ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες,παντος θα μου ηταν ευχαριστη καποια συμβουλη

Δημοσ.

vre psira mou ase to paidi na xarei ligo gia thn karta tou,etsi & allios toa grafei o idios oti exei ksanapostarei..

file pikoriko megia thn karta...den ksero ti tha ginei an thn overclokareis alla exo na sou kano mia erotish: aksizei ton kopo??giati me tetoies allages den nomizo na deis terasties diafores to poly 10 fps parapano..dld apo ta 80 na peraseis sta 90 sto far cry p.x.

apiroelaxistes diafores pisteyo..

Δημοσ.

αντιμετοπιζω μεγαλο προβλημα με την καρτα μου pov pci-e 256 εκτος οτι μου στειλανε ελλατοματικο εξαπολο για την τροφοδοσια σημερα η οθονη μου δειχνει τα win με γραμμες

χρωματιστες τετραγωνακια με χρωματα και γενικα η οθονη με διαφορα χρωματα,λετε να καηκε;εποικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν να την παω να την δουνε και εχει 2 μερες που την εχω

Δημοσ.

για να επιστρεψω την καρτα απο το multirama που την πηρα εχω την αποδειξη πληρωμης

και ολα τα απαραιτητα που ηταν μεσα στο κουτι της.δεν ειχε ομως κανενα χαρτι για την εγγυηση,μηπως η αποδειξη ειναι και η εγγυηση;την επιστρεφω γιατι ειναι χαλασμενη,τηνπαρελαβα την πεμπτη.

Δημοσ.

παιδια ολα ενταξει το multirama μου αλαξε την καρτα μεσα σε μια μερα. ειναι πλεον απο τις πιο αξιοπιστες αλυσιδες μαγαζιων στην Ελλαδα.

Δημοσ.

λοιπον ειναι αληθεια οτι ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες και θελει καλο εξαερισμο μεσα στο κουτι.το μεγαλυτερο μειον της ειναι οτι πολυ ενεργοβορα χρειαζεταιενα ισχυροτατο τροφοδοτικο πανω απο 500v και αν εχεις σκοπο για sli τοτε παμε για 550-600 αλλα απο επιδοσεις λεει παρα πολλα.

Δημοσ.

μονο φτανει.την πηρα απο multirama θεσσαλονικη 590eyro. το τροφοδοτικο σου τι μαρκα ειναι.τι τασεις δινει σε 3.3v 5v 12v;

Δημοσ.

ποσο σου στοιχεισε;στο λεω γιατι μπορεις να βρεις 600 με 60 eyro αλλα ειναι τελειος μαπα. σημασια εχει ποσα Aμπερ δινει στο +12 που χρειαζεται η καρτα γραφικων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...