Προς το περιεχόμενο

WinXP και Mandrake Linux προβλημα.

evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου εχει ως εξης. Σε σκληρο δισκο 40αρη με εγκατεστημενα τα XP και με τη βοηθεια του Partition Magic 8.0 ξεκινησα τη διαδικασια να εγκαταστησω Linux. Εκανα create το νεο partition και το προγραμμα μου ειπε πως πρεπει να δεσμευσω και 500 MB χωρου για το swap file του linux το οποιο και εκανα. Το swap file μπηκε μπροστα απο το C το partition για linux μετα το C σαν Ε και τελευταιο το ηδη υπαρχον partition D. Για καποιο λογο το Mandrake μετα απο ενα διαστημα εφαγε φλασια μεγαλη και δεν ξεκιναγε καν με αποτελεσμα να μπορω να μπω μονο στα windows. Κανω delete το partition του Linux και το ενσωματωνω με το D ολα οκ. Κανω delete το swap file του linux και με το που παω στην επιλογη να το κανει new partition η μονη επιλογη που εχω ειναι να το κανει primary logical. Το κανω και πλεον δεν μπορει να μπει σε Windows γιατι βλεπει σαν αρχεια συστηματος © το partition που ειχε το swap file του linux. Μπαινω σε dos με fdisk και κανω delete ξανα το partition και ολα ειναι οκ εκτος απο 500 MB που πηγαν για πεταμα. Υπαρχει λυση? Σορρυ αν κουρασα και ευχαριστω για οποιες απαντησεις.

Δημοσ.

Μήπως αν έκανες rename τον D σε C και μετά να έκανες τα υπόλοιπα 500 mb νέο partition ουτωσώστε να πάρει άλλο γράμμα αντί για C?

Ελπίζω να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...