plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Εκτός από κάρτα γραφικών, modem, ram, πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη και drives (cd,dvd ktl.) τα οποία και θα κρατήσω από το παλιό μου pc θα ήθελα προτάσεις για ένα συστηματάκι με επεξεργαστή P4 στα 3,0 Ghz.'Εχουμε αναλυτικά λοιπόν: case,motherboard,τροφοδοτικό,σκληρό (κατα προτίμηση SATA). Για κουτί γουστάρω τρελά το Tsunami της Thermaltake. Ξέρω ότι το πρώτο που πρέπει να σημειώσω είναι η τιμή.Η θλιβερή αλήθεια όμως είναι ότι τα ''κομμάτια'' θα αποκτηθούν σταδιακά λόγω φυσικά οικονομικών. Το συστηματάκι δεν πρόκειται να το πειράξω (ο/c κτλ) αλλά θα ήθελα να είναι κάτι που να με ''πάει'' κάμποσα χρονάκια και να υπάρχουν δυνατότητες επεκτάσεων.Δεν θα χρησιμοποιηθεί για κάτι ιδιαίτερο απλά είμαι αρκετά gamer και από κει και πέρα τα γνωστά (ταινίες, internet, τραγούδια).Το πιο βαρύ που θα ''φάει'' δηλαδή θα είναι κανα παιχνιδάκι με μεγάλες απαιτήσεις.Μπορείτε να με βοηθήσετε?
plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Να σημειώσω μόνο ότι έχω φάει φλας για φωτιζόμενα ανεμιστηράκια, λάμπες μέσα στο κουτί και γενικά ''πειραγματάκια'' με μόνο σκοπό την εμφάνιση (σε πολύ απλά ''ελληνικά'' μόντες δηλαδή).Απλά το αναφέρω αν έρχεται σε κάποιον κάτι παραπάνω στο μυαλό του...
phovos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 [[θα ήθελα να είναι κάτι που να με ''πάει'' κάμποσα χρονάκια και να υπάρχουν δυνατότητες επεκτάσεων.]] Απ τη στιγμή που θες να κρατήσεις VGA και RAM δυσκολα να εχεις δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον....Πλεων η pci-express και οι DDR2 θα ειναι μονοδρομος για τα επομενα χρόνια[Απο το 2006 η DDR2 θα μπει και στα συστηματα AMD]!Οπότε πρεπει να αποφασίσεις αν τελικά θα κρατήσεις τα παλιά κομματια ή θα συμβιβαστεις στο τομεα αναβαθμιση... Οσο για το κουτι:Το tsunami ειναι ομορφο αλλά με αυτα τα χρήματα μπορεις να παρεις κατι μεγαλύτερο και εξίσου όμορφο όπως το shark
plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ωραία.Δηλαδή μου λες για κάρτα γραφικών και μνήμη.Σχετικά φθηνότερα από τα προηγούμενα.Καμιά ιδέα για αυτά που λες?
plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Εννοώ φυσικά από τροφοδοτικό τι λες?Μητρική?Αυτά με καίνε.Τα άλλα πάνω κάτω τα βρίσκω.'Οσο για το κουτί το έχω κοιτάξει κι αυτό αλλά το tsunami με τρελαίνει. Ευχαριστώ!
Joykiller Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 pes mas ti exeis idi re file...ti karta einai ayti pou tha kratiseis?ti mnimi einai ayti pou tha kratiseis?prepei na mas peis perissotera...
Exoskeletor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 posa thes na tsontareis gia karta grafikon?
plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Γραφικών έχω μια Saphire 9600 xt agp και μνήμη kingston 512 στα 333.Επαναλαμβάνω και sorry που δεν ήμουν ξεκάθαρος.Αυτό που με καίει είναι η μητρική και τροφοδοτικό.Αφού όπως ανέφερε ένας φίλος παραπάνω το μέλλον στις κάρτες γραφικών είναι pci εκεί και θα στραφώ λοιπόν.Θα αλλαχτεί δηλαδή και η κάρτα γραφικών αλλά σε αυτό τον τομέα ξέρω τι παίζει περίπου.Για μητρική και τροφοδοτικό ρίχνω το βάρος.Τα άλλα θα στηριχτούν πάνω τους (πάντα μιλάω για Ρ4 στα 3,0).Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Προτάσεις τώρα?Νομίζω ότι τα ξεκαθάρισα λίγο.
plato Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Kανείς ρε μάγκες??????????????????????????????
vortex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Αν θελεις GAMES τότε ΞΕΧΝΑ τον Pentium. Οι AMD είναι καλύτεροι στα games CPU: AMD ATHLON 64 3200+ S939 M/B: MSI K8N NEO4 PLATINUM nForce4 RAM: 2 x 512 DDR PC3200 (Don't Worry αυτές θα υπάρχουν για καμιά 5ετία ακόμα) VGA: Radeon X600XT 256 ή Radeon X700Pro 256 (ανάλογα τα γούστα και το κόστος) HDD: WD 200GB SATA ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: HEROICHI 425Watt CASE: Βαλε καμιά κάσα απο μπύρες!!!!!!!!!!!!!!!!! Χωρίς το Case (γιατί έκλεισε ο μπακάλης.....) θα σου βγούν περίπου στα 1000 euro ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.