Προς το περιεχόμενο

Counter Strike

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, νομίζω πως είναι το προτελευταίο που έχει βγε. Κι εγώ αυτό έχω. Εξάλλου είναι το μόνο CS που έχει αυτό το Deleted Scenes που είναι κάτι σαν campaign. Εμένα προσωπικά, όταν έπαιξατο CS Source, δεν μου πολυάρεσε!

Δημοσ.

Το cz καλο ειναι αλλα δεν εχει ελληνικους σερβερ, αν θες να παιξεις ονλινε με το cz μπορεις μεσω στεαμ να παιζεις και 1,6 (το πιο παλιο cs) το οποιο εχει καμια 15αρια σερβερ

Για το sc:source ειναι γαματο, μονο αυτο παιζω, εχει σερβερ και μπορεις να το παρεις μονο με το half life 2 το οποιο θα το απολαυσεις κιολας

η επιλογη ειναι δικη σου :)

Δημοσ.

Ρε, πώς σ' αρέσει το CS Source? Όλες τις πίστες τις έχει αλλαγμένες και οι άνθρωποι περπατάνε εντελώς διαφορετικά! Βέβαια δεν το έπαιξα και πολύ για να δω αν είναι τόσο καλό, 3-5 λεπτά έπαιξα και μόνο μια πίστα. Μόνο για online είναι, δηλαδή δεν έχει κανά campaign σαν το Condition Zero?

Δημοσ.

Τι να σου πω φιλε... απο τοτε που επαιξα source, το cz και ειδικοτερα το 1,6 μου φαινονται παιχνιδια απο τοτε που εριχνα 50αρικα, οπως και να το κανουμε ειναι παλιο πλεον αλλα γουστα ειναι αυτα, οσο για το cource ειναι μονο για ονλινε και δεν εχει campaign αλλα εδω και λιγο καιρο εχει και botακια

Δημοσ.

το campaign tou cs condition zero το εχο τερματισει.Τιποτα το εντιποσιακό! Παιξε αμα θες το far cry που μοιαζει πολυ και ειναι πολυ πιο τζαματο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...