Dark-Shadow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Gia sas pedia poio einai to poio kainourio Counterstrike?
sokonik_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 cs:source ειναι το τελευταιο, μαζι με το hl2 μπορεις να το αγορασεις
Dark-Shadow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Mipos exeis kanena link alla to magazi na einai stin rodo? Ego exo to CS : Condition Zero einai palio?
G_Zisis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μια χαρά είναι, νομίζω πως είναι το προτελευταίο που έχει βγε. Κι εγώ αυτό έχω. Εξάλλου είναι το μόνο CS που έχει αυτό το Deleted Scenes που είναι κάτι σαν campaign. Εμένα προσωπικά, όταν έπαιξατο CS Source, δεν μου πολυάρεσε!
sokonik_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Το cz καλο ειναι αλλα δεν εχει ελληνικους σερβερ, αν θες να παιξεις ονλινε με το cz μπορεις μεσω στεαμ να παιζεις και 1,6 (το πιο παλιο cs) το οποιο εχει καμια 15αρια σερβερ Για το sc:source ειναι γαματο, μονο αυτο παιζω, εχει σερβερ και μπορεις να το παρεις μονο με το half life 2 το οποιο θα το απολαυσεις κιολας η επιλογη ειναι δικη σου
G_Zisis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Ρε, πώς σ' αρέσει το CS Source? Όλες τις πίστες τις έχει αλλαγμένες και οι άνθρωποι περπατάνε εντελώς διαφορετικά! Βέβαια δεν το έπαιξα και πολύ για να δω αν είναι τόσο καλό, 3-5 λεπτά έπαιξα και μόνο μια πίστα. Μόνο για online είναι, δηλαδή δεν έχει κανά campaign σαν το Condition Zero?
sokonik_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Τι να σου πω φιλε... απο τοτε που επαιξα source, το cz και ειδικοτερα το 1,6 μου φαινονται παιχνιδια απο τοτε που εριχνα 50αρικα, οπως και να το κανουμε ειναι παλιο πλεον αλλα γουστα ειναι αυτα, οσο για το cource ειναι μονο για ονλινε και δεν εχει campaign αλλα εδω και λιγο καιρο εχει και botακια
lordjimaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 το campaign tou cs condition zero το εχο τερματισει.Τιποτα το εντιποσιακό! Παιξε αμα θες το far cry που μοιαζει πολυ και ειναι πολυ πιο τζαματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.