jabar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ.ΜΕ ΤΟ Gt4 ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;exΩ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ,ΓΝΗΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ababapanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 ti enoeis den etrexan? ame agorasetw ore...adika pedevese, den mporei na ginei antigrafo me tipota giati ine pano apo 5.3 GB to game.... agorasetw axizei ola ta lefta tou... kai egw to agorasa simera kai ine K A T A P L I K T I K O!!!
jabar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 MΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ Ps2 ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ,ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ,ΜΟΥ΄ΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
papadakn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Εμένα παίζει κανονικά απο video club σε chiparismeno Ps2. Βέβαια απορώ πως το έχουν όλα τα video clubs ενώ το play.com το έφερε χτες...τέλος πάντων το παιχνίδι είναι απίστευτο. Όποιος έχει Ps2 να τρέξει να το πάρει, απλά καταπληκτικό!!
PC_Mastoras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα! Το Αγόρασα Χτές Και Επαθα Πλάκα! Καμία Σχεση Με Τα Αλλα! Ξεκινησα Αγοραζωντας Ενα Μεταχειρισμένο Mitsubishi Evo VII Και Οταν Είδα Τα Σκασίματα Και Τις Κλήσεις Στις Στρόφες, Στο Γκάζι Και Στα Φρεναρίσματα Τρελάθηκα!!!! Είναι Τέλειο!
GrafeioTeleton Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Moνο ο αριθμος 700+ αμαξια μου κανει εντυπωση..θα μου νοικιασει κανεις το ps2 του και το gt4 μαζι????:-)
dim_b Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Το νοικιάσαμε χθες με ένα φίλο μου (μόλις το είχε φέρει το βίντεο κλαμπ, οπότε το δισκάκι ήταν άθικτο), πάμε με χαρά να το δοκιμάσουμε και μόλις το βάζουμε στο PS2 μας βγάζει ένα μεγαλοπρεπέστατο read error Ρίχνοντας μιά ματιά στο manual, είδαμε μιά σημείωση με ψιλά γράμματα στην 1η σελίδα που έλεγε ότι αν είστε κάτοχος κονσόλας της σειράς SCHP-30000 ή SCHP-50000 συμβουλευτείτε τις οδηγίες της κονσόλας (το PS2 του φίλου μου είναι 30004, αλλά δυστυχώς τις οδηγίες δεν ήξερε που τις είχε γιά να δούμε τι μπορεί να έλεγε). Με μιά γρήγορη αναζήτηση που έκανα σε ξένα forums, είδα ότι το πρόβλημα το είχαν πολλοί κάτοχοι παλιών PS2 στην Αμερική (όπου το GT4 είχε κυκλοφορίσει λίγο νωρίτερα) και τελικά οφείλεται στο ότι τα lasers στα παλιότερα μοντέλα δεν ήταν τόσο καλής ποιότητας (συν το ότι είναι και αρκετά ταλαιπωρημένα λόγω της χρήσης) και δυσκολεύονται με το dual layer DVD. Στους περισσότερους το πρόβλημα λύθηκε με καθαρισμό του laser.
ababapanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 se emena eftihos epexe kanonika! an kai to ehw arketa hronia to ps2 kai to leizer ehei dei pola to mati tou!
dim_b Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Τελικά με ένα άνοιγμα το PS2 και καθαρισμό του laser (υπόθεση 5 λεπτών) έπαιξε χωρίς πρόβλημα το παιχνίδι.
ababapanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 kai mporei o kathenas na kathete na anigei to ps2 tou kai na katharizei to laser?
grgnik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 emena paizei mia xara se ps2 pou ta xristougena ekleise 5 xronia
ababapanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 pedevome tosi wra me ta diplomata kai ta pernw ola mproutzina... ehete kataferei eseis na ta parete hrysa?
JiKL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 genika exo akousei gia diskolo xeirismo(me tin enoia tou realismou panta)ti lete isxiei kati tetoio?
tsakonas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 AAAAAAAAAA papste mou trexoun ta salia k den exw lefta twra g@mt!! Tosa xronia anamonhs... POU THA PAEI! apo deftera!
Litost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δεν άντεξα, τα έσκασα και πήρα και το τιμόνι το τρελλό. Εχω πάθει έμφραγμα!!! Η ΠΟΡΩΣΗ!!! Μιλάω για το Logitech Driving Force Pro. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναπαίξω ποτέ driving game με βελάκια ή χειριστήριο. Αφού μπάινω στο αμάξι μου και φοβάμαι ότι θα αρχίσω να κάνω αυτά που κάνω στο gt4. Πραγματικά ξανάζησα τις μέρες που τρέχαμε στα τότε ουφάδικα για να τα σκάσουμε στα ραλάκια με τα τιμόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.