predator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 πήγα να ενώσω 2 partitions στον σκληρό μου με τo partition magic 8 και αυτό μου έσβησε τον σκληρό! τώρα φαίνεται κενός!!! προσπάθησα να κάνω recover τα αρχεία με EasyRecoveryPro και ενω βρισκει αρκετά (όχι όλα) όταν τα κάνω recover δεν ανοίγουν!!! please help!!!μιλάμε για πάνω από 90 giga δεδομένα και παρα πολύ κόπο!!!
gbras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Poly ton boithises!!!! Den nomizo na xathikan ta arxeia Loipon pigaine Control Panel --> Administrative Tools ----> computer management ----disk management. Des ekei ti ginete me to skliro sou. Isos apla na exoun xathei ta drive letters. An de kaneis douleia edo eimaste pali
mindtrapper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 bre mipos sta exei perasei ola se kanena folder me to onoma tou paliou partition??
predator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 όχι παιδιά δεν είναι σε folder τα αρχεία! ο σκληρός φαίνεται 100% άδειος (111GB free -> είναι ένας 120GB WD). βασικά έγινε τo εξής: τo πρώτο partition (20 GB) παλιά είχε μέσα λογισμικό. το κάνω format. τo δεύτερο partition (100 GB) είχε μέσα data (εγκατεστημένα παιχνίδια αλλα και πολλά κατεβασμένα πράγματα). πατάω λοιπόν merge partitions και μου αρχίζει δουλειά. έλεγε εκεί shifting data.λέω ok θα μετακινεί τα αρχεία, don't worry. τελειώνει η όλη διαδικασία και μου δείχνει τo πρώτο partition κανονικά σαν logical και τo δεύτερο σαν unallocated!δηλαδή όχι μονο δεν είχε γίνει η ένωση των partitions αλλα μου μαμισε και τo δεύτερο (εγραφε: used MB: 0.0!!!) πατάω λοιπόν στο partition που έβλεπε και κάνω resize, του δίνω full MB όσο πήγαινε και πατάω apply. τελειώνει. ωραία, τα windows είδαν τον σκληρό, είναι όμως ΚΕΝOΣ!!! EasyRecovery τώρα: με format recovery μου βρίσκει μεν μερικά αρχεία (όχι όλα!!!) αλλα με τo που τα κάνω recover είναι corrupted!δεν ανοίγουν! χαλασμένα! πάπαλα! με RAW recovery μου βρίσκει πράγματα ισα με 2 φορες τον σκληρό, ξεχασμένα που είχα σβήσει εδώ και κάτι χρονια. και δεν είναι μονο αυτό: τα βρίσκει σαν FIL123.AVI, FIL756.MP3 , δηλαδή όχι με τo κανονικό όνομα του αρχείου! άντε κάτσε βρες εσύ τώρα ανάμεσα σε 30 GB επεισοδιων x-files πιο avi είναι πιο επεισόδιο!!! και τo καλύτερο?κάνω recover αυτά τα αρχεία και για 30GB θέλει περίπου 8 ώρες! θα λιώσουν οι σκληροί! ΠΑΚEΤΟ!!! μαμώ την PowerQuest μου μαμώ!!!:evil: καλά δεν ξέρανε οι φουστιδες να λένε ένα warning πως στο merge παίζει περίπτωση να χαθούν τα δεδομένα!?:twisted: και κάτι που ξέχασα: τον σκληρό τον είχα συνδέσει μέσω USB external. οποτε gbras άκυρο αυτό που λες μιας και έχει drive letter απλά φαίνεται κενός!!! i want my data back χωρίς να κάθομαι να ψάχνω σα τo λαλακα τι είναι τo κάθε αρχειάκι!!!
migel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα. Ένα απο τα καλύτερα προγράμματα επαναφοράς αρχείων είναι το GET DATA BACK .
predator Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 ontws kalytero to get data back. eswsa gyro sta 20 GB kai douleuoun mia xara. dystyxws omws ta ypoloipa 25-30 GB einai afanta! kamia idea?
mousias2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέσα απο το partition magic πάντα 1) ανοιξε τον σκληρό που θέλεις 2) κάνε Delete το partition με το πρόβλημα 3) Δεξί κλίκ στο unformatted space και επέλεξε Unformat Τώρα μπορείς να ξαναγελάσεις Εννοείται ότι δεν το έχεις σκαλίξει παραπάνω... ετσι?
predator Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 argises file mousias2! molis x8es ta paratisa kai gemisa ton skliro me alla dedomena. krima, isws douleue ayto pou proteineis alla mallon pote den 8a ma8oume...
komich19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Fainetai oti eisai polu atuxos..k kala perimenes warning gia to merge?oti kai na kaneis ston upologisti einai pithanon na prokalesoun diagrafi arxeion..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.