innova Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Καλησπερα.εχω αγορασει ενα ποντικι της Microsoft (οπτικο) αξιας 7 ευρω, το προβλημα ειναι οτι ενω οταν ειμαι στο internet το μεσαιο πληκτρο (ροδελα) λειτουργει οταν το παταω, οταν ειμαι στο desktop δεν λειτουργει εννοειται βεβαια οτι τα αλλα δυο κουμπια δουλευουν κανονικα.Ξερει κανεις πως γινεται να λειτουργησει και το μεσαιο κουμπι?Εψαξα στο control panel αλλα δεν βρηκα τιποτα, drivers δεν μου εδωσαν.Ευχαριστω.
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Τι εννοείς στο Desktop δεν πιάνει? Τι θες δηλαδή να κάνει στο desktop το κουμπί [ πάτημα ροδέλας ] , αφού δεν έχει action assigned ?
innova Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 εννοω οτι δεν μου ανοιγει π.χ. ενα φακελο, οπως αν πατησω 2 φορες το αριστερο κουμπι, κανονικα επρεπε με ενα κλικ του μεσαιου να ανοιγει το φακελο, αυτο το κανει μονο οταν ειμαι εκτος ιντερνετ
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Εννοείς ότι στον Internet Explorer λειτουργεί η ροδέλα [ πάτημα ] ενώ στο desktop δεν λειτουργεί ?
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Εννοεί μάλλον ότι στον exlporer δουλεύει σαν wheel κανονικά. Φίλε κατέβασε το MS intellipoint (free) και εγκατέστησε το. Μετά από το control panel στο ποντίκι θα έχεις επιπλέον σελίδες για να το ρυθμίσεις όπως σου αρέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.