washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μεταφράζουν κάτι "oh my god" ως "ωχ, Βαγγελίστρα μου" αν κάποιος έχει μεταφράσει το ω μάι γκοντ ως ωχ Βαγγελίστρα μου, έχει μια μπύρα κερασμένη από 'μενα. PS : Δεν (τον) ειρωνεύομαι.
sheik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 αν κάποιος έχει μεταφράσει το ω μάι γκοντ ως ωχ Βαγγελίστρα μου, έχει μια μπύρα κερασμένη από 'μενα. PS : Δεν (τον) ειρωνεύομαι. Nαι αρκετες φορες το εχω δει και καθε φορα λιωνω :lol:
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 νταξ', εννοείται νομίζω ότι δεν είναι ο διάλογος " -Έχω καρκίνο..." " -...ωχ Βαγγελίστρα μου!" ε.......
Tzimmys Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 goal 3 στο 11:39 are you kidding me? Θα με πάρεις στο πόδι σου?
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 goal 3 στο 11:39 are you kidding me? Θα με πάρεις στο πόδι σου? Πώς άντεξες να δεις αυτή την ταινία; Δεν είχα καταλάβει ότι βγήκε (προφανώς, αφού την έβγαλαν κατευθείαν σε dvd) και τη βρήκα περιμένοντας να δω κάτι καλό αφού οι δύο προηγούμενες μου άρεσαν αρκετά. Καμία σχέση η τρίτη, την έβγαλα στα 25 λεπτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ^ ...αυτό ήταν, φεύγω για Θιβέτ. Τακε me with γιου! Μικρός το όνειρο μου ήταν να ζήσω στο Θιβέτ. Τώρα είναι να το επισκεφτώ (και το Εκουαδόρ).
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πώς άντεξες να δεις αυτή την ταινία; Δεν είχα καταλάβει ότι βγήκε (προφανώς, αφού την έβγαλαν κατευθείαν σε dvd) και τη βρήκα περιμένοντας να δω κάτι καλό αφού οι δύο προηγούμενες μου άρεσαν αρκετά. Καμία σχέση η τρίτη, την έβγαλα στα 25 λεπτά. ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο... εκεί με τους νάνους βαμπίρ (συνεχίζω να μιλάω για το goal μην μπερδεύεστε) το έβγαλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 What the...? Ούτε να το προσπαθήσω δηλαδή...
Tzimmys Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πώς άντεξες να δεις αυτή την ταινία; Δεν είχα καταλάβει ότι βγήκε (προφανώς, αφού την έβγαλαν κατευθείαν σε dvd) και τη βρήκα περιμένοντας να δω κάτι καλό αφού οι δύο προηγούμενες μου άρεσαν αρκετά. Καμία σχέση η τρίτη, την έβγαλα στα 25 λεπτά. Και εμένα οι δύο πρώτες μου άρεσαν πολύ. Σε αυτήν στα 20 λεπτά με πήρε ο ύπνος, μπορεί και πιο νωρίς.
seishirosakura Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο... εκεί με τους νάνους βαμπίρ (συνεχίζω να μιλάω για το goal μην μπερδεύεστε) το έβγαλα... Σε τέτοια διαμάντια βάζουν πάντα spoiler tags κύριε!
nikosBruin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Να και ένα "δικό μας". Δεν είναι υπότιτλος, είναι τίτλος. Τίτλος διαμάντι! Ειδικά για όσους γνωρίζουν λίγη φυσική και καταλαβαίνουν τι τεράστια διαφορά κάνει το "for light" που λένε τα Εγγλέζικα! Ελληνικά: Δημιουργήθηκε η πρώτη μαύρη τρύπα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338465 Αγγλικά: First Black Hole For Light Created On Earth http://science.slashdot.org/story/09/10/15/1224203/First-Black-Hole-For-Light-Created-On-Earth
scullyist Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 "...Μr. Lazaridis, .." . Μετάφραση: o κ. Λαζαρίντις.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημιουργήθηκε η πρώτη μαύρη τρύπα Και μένα μου ξένισε πολύ ο τίτλος. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι "και πώς ζούμε ακόμα;" "...Μr. Lazaridis, .." . Μετάφραση: o κ. Λαζαρίντις. Χαχα! Τέλειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα