Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφράζουν κάτι "oh my god" ως "ωχ, Βαγγελίστρα μου"

αν κάποιος έχει μεταφράσει το ω μάι γκοντ ως ωχ Βαγγελίστρα μου, έχει μια μπύρα κερασμένη από 'μενα.

PS : Δεν (τον) ειρωνεύομαι.

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αν κάποιος έχει μεταφράσει το ω μάι γκοντ ως ωχ Βαγγελίστρα μου, έχει μια μπύρα κερασμένη από 'μενα.

PS : Δεν (τον) ειρωνεύομαι.

Nαι αρκετες φορες το εχω δει και καθε φορα λιωνω :lol::lol:

Δημοσ.

νταξ', εννοείται νομίζω ότι δεν είναι ο διάλογος

" -Έχω καρκίνο..."

" -...ωχ Βαγγελίστρα μου!" ε.......

Δημοσ.
goal 3 στο 11:39

are you kidding me?

Θα με πάρεις στο πόδι σου?

Πώς άντεξες να δεις αυτή την ταινία; Δεν είχα καταλάβει ότι βγήκε (προφανώς, αφού την έβγαλαν κατευθείαν σε dvd) και τη βρήκα περιμένοντας να δω κάτι καλό αφού οι δύο προηγούμενες μου άρεσαν αρκετά. Καμία σχέση η τρίτη, την έβγαλα στα 25 λεπτά.

Δημοσ.
^ ...αυτό ήταν, φεύγω για Θιβέτ.

Τακε me with γιου! Μικρός το όνειρο μου ήταν να ζήσω στο Θιβέτ. Τώρα είναι να το επισκεφτώ (και το Εκουαδόρ).

Δημοσ.
Πώς άντεξες να δεις αυτή την ταινία; Δεν είχα καταλάβει ότι βγήκε (προφανώς, αφού την έβγαλαν κατευθείαν σε dvd) και τη βρήκα περιμένοντας να δω κάτι καλό αφού οι δύο προηγούμενες μου άρεσαν αρκετά. Καμία σχέση η τρίτη, την έβγαλα στα 25 λεπτά.

ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο... εκεί με τους νάνους βαμπίρ (συνεχίζω να μιλάω για το goal μην μπερδεύεστε) το έβγαλα...

Δημοσ.

What the...? Ούτε να το προσπαθήσω δηλαδή...

Δημοσ.

Και εμένα οι δύο πρώτες μου άρεσαν πολύ. Σε αυτήν στα 20 λεπτά με πήρε ο ύπνος, μπορεί και πιο νωρίς.

Δημοσ.
ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο... εκεί με τους νάνους βαμπίρ (συνεχίζω να μιλάω για το goal μην μπερδεύεστε) το έβγαλα...

Σε τέτοια διαμάντια βάζουν πάντα spoiler tags κύριε!

Δημοσ.

Να και ένα "δικό μας". Δεν είναι υπότιτλος, είναι τίτλος. Τίτλος διαμάντι! Ειδικά για όσους γνωρίζουν λίγη φυσική και καταλαβαίνουν τι τεράστια διαφορά κάνει το "for light" που λένε τα Εγγλέζικα!

Ελληνικά:

Δημιουργήθηκε η πρώτη μαύρη τρύπα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338465

Αγγλικά:

First Black Hole For Light Created On Earth

http://science.slashdot.org/story/09/10/15/1224203/First-Black-Hole-For-Light-Created-On-Earth

Δημοσ.
Δημιουργήθηκε η πρώτη μαύρη τρύπα

Και μένα μου ξένισε πολύ ο τίτλος. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι "και πώς ζούμε ακόμα;"

"...Μr. Lazaridis, .." .

Μετάφραση: o κ. Λαζαρίντις.

:-(

Χαχα! Τέλειο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...