dioptra999 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Χρησιμοποιω το NetMod του ΟΤΕ και εχω ISDN 64k.Θελω να ρωτησω αν μπορω να στειλω φαξ και αν ναι ποιες ειναι οι απαραιτητες ρυθμισεις! Εχω δοκιμασει να εγκαταστησω τους capi drivers tou Netmod αλλα κατι κανω λαθος και δεν βρισκει το modem οταν παει να στειλει το φαξ! Βοηθεια παρακαλω οποιος ξερει κατι ή αν ξερει ποιον να ρωτησω Υ.Γ. ακομα περιμενω το helpdesk tou OTE για ISDN!!!
cassidy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε μπορείς να στείλεις fax με το netmod. 'Εχεις 2 επιλογές α) να χρησιμοποιήσεις ένα απλό 56άρι modem γι αυτή τη δουλειά, αν σου περισσεύει κανένα β) να χρησιμοποιήσεις τη παρακάτω δωρεάν υπηρεσία της forthnet http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmArt.aspx?c=10003938 Στη πράξη διαπιστώθηκε πως δε χρειάζεται να έχεις forthnet για να τη χρησιμοποιείς.
tech25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Mporeis na steileis fax me to netmod. Alla theleis to katallilo software. To software legetai RVS-COM Plus CHeers...
Ingenius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Για δοκίμασε και με το Phone tools της BVRP... εμένα που έχω isdn (αλλά με ξεχωριστό ΤΑ) με έχει σώσει πολλές φορές! Υποστηρίζει αρκετά μόντεμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.