blackwar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Παλικάρια την βοήθεια σας θα ηθελα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω τα ηχεία CREATIVE INSPIRE T5900 και ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες σταματήσανε να ακούγονται τα δυο πισινά ηχεία και το κεντρικό Και παίζει μόνο Το sub και τα υπόλοιπα δυο (αριστερό μπροστά, δεξί μπροστά) Μόλις το αντιλήφθηκα το πρώτο πράγμα ήταν να κοιτάξω τις προεκτάσεις των καλωδίων μήπως και έχει φύγει από την θέση του κανένα. Αποτέλεσμα τίποτα όλα στην θέση τους ήταν, στο μεταξύ τα ξανασπρώχνω πάλι μέσα στις προεκτάσεις μήπως και φταίει αυτό αλλά τίποτα αυτά εξακολουθούν να μην παίζουν Ύστερα κοίταξα την κάρτα ήχου έχω την AUDIGY 2 ZS και από τον κεντρικό έλεγχο του ήχου της κάρτας speaker settings >speaker test Παίζουν όλα κανονικά ένα προς ένα. Όποτε λέω δεν είναι τίποτα καμένο και πάω να βάλω ένα αρχείο ήχου (mp3) τίποτα τα ίδια εξακολουθούν να μην δουλεύουν τα τρία ηχεία. Τι κάνω???? Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω λογικά??? Το έχει αντιμετωπίσει άλλος στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα??? Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντήσεις σας
blackwar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Κανείς βρε παιδία!!! μάλλον θα κοιτάξω στην υποστήριξη της creative αφού το πρόβλημα παραμένει και έκανα ότι μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.
metmat Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Φίλε blackwar δε νομίζω να πάθανε τίποτα τα ηχεία σου. Αν πας να ακούσεις mp3 από το winamp μόνο το sub και τα δύο πλαϊνά θα παίζουν. Έτσι κι αλλιώς το winamp δεν υποστηρίζει 5.1. Γενικά όταν πάς ακούσεις mp3 ή να δεις καμιά ταινία που δεν έχει κωδικοποίηση 5.1 μόνο αυτά τα τρία θα λειτουργούν. Εκτός αν πας να ακούσεις τα mp3 από τον καινούριο media player. Τότε θα παίζουν όλα. Επίσης στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να βλέπεις DVD κοίτα αν έχεις βάλει στις ρυθμίσεις ότι έχεις 5.1 ηχεία (αν δεν το έχεις ήδη κάνει). Και σε αυτή την περίπτωση θα είναι όλα ok. Εφόσον βέβαια και η ταινία που θα βλέπεις θα έχει μέσα ήχο 5.1. Δοκίμασε αυτά και νομίζω ότι δε θα έχεις πρόβλημα.
FELIX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 an apo ta settings ths kartas sou epilexeis to cmss 8a pezoun olla ta hxeia kai me winamp-mp3
blackwar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Eyxaristw poly file FELIX telika eftaige ayto kai mallon allaxe mono tou giati prwta paizane ola ta hxeia. kai htan to mono simeio poy den koitaxa. telika evala tin rithimisi CMSS 2 kai paizoyn ola se 5.1!!!!!
FELIX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 mou exei tyxei kai emena na alaxei ayto mono tou.arketes fores malista..pantws einai prwtimotero to cmss.to cmss2 xalaei kapws ton hxo,ton aloiwnei nomizw.idia hxeia exw kai egw.
datanet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 an apo ta settings ths kartas sou epilexeis to cmss 8a pezoun olla ta hxeia kai me winamp-mp3 Που ακριβως στην AudioHQ ρυθμιζουμε το cmss?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.