AMMTECH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ; ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 6 Cdrecorder Teac 53x32x52 ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ Celeron 2ghz ΜΕ 256ΜΒ ΜΝΗΜΗ ΜΕ Winxp ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8Χ ΟΝ ΤΗΕ Fly. ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο Buffer ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕro 6.6.0.8 Kai Me ΤΟ Diskjuggler ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ 1gb ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ Ide Controller ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΟ 6 Recorder Ta ΑΛΛΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Secondary Controller Kai O ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟ Reader ΣΤΟΝ Primary.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΤra Ide ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Pci ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ Image ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ Η ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Data ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Recorder Mazi. Exei Ena M/b TΗΣ Gigabyte Ga-8st800 Sis Chipset.
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Πρώτα απ' όλα , δοκίμασε να πατήσεις το CAPS LOCK. Από τον δίσκο [ ο οποίος μάλιστα είναι στον ίδιο ελεγκτή μαζί με Optical Drive ] { ο οποίος λόγω της παρουσίας του Optical Drive στον διαύλο λειτουργεί πιο αργά } , δεν μπορεί να αποδώσει σωστά ώστε να δίνει συνεχή Data για 6 Recorders. Επίσης έχεις δεί αν όλα τα Drive λειτουργούν σε DMA Mode? [ μην είναι σε PIO Mode ]
AMMTECH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ Reader ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ Primary Master ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Oλα δουλεύουν σε UDMA.
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Ρε άνθρωπε του θεού, είπαμε , όχι capitals --> Caps Lock => OFF Δεν μας είπες ποιόν δίσκο έχεις. Αλλά και χωρίς το Reader ,δύσκολο να γράφει χωρίς να παίζει το Buffer με τα 6 Rec ταυτόχρονα.
AMMTECH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Έχω εναν WD40GB 7200 το προβλημα είναι ότι μια φορά γράφει Χ16 και μια δεν γραφει οταν γραφει Χ16 κανει 5 λεπτα και ειναι μια χαρα αλλα την αλλη ομως κολαει.
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Το τελευαταίο που ανέφερες ,εννοείς σε ένα recorder μόνο? Μόνο του έγραφε? Όλα μαζί? Να είσαι κάπως πιο αναλυτικός σε αυτά που λες φίλε μου.
georgeadams Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Ρε άνθρωπε του θεού, είπαμε , όχι capitals --> Caps Lock => OFF[/size'] Λίγο χαμηλότεροι τόνοι δεν θα έβλαπταν. Όλοι ήμασταν νέοι κάποτε, δεν χρειάζεται να του πάρουμε και το κεφάλι επειδή δεν ήξερε και έγραφε με κεφαλαία. :|
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Του το είπα ήδη από το πρώτο post. Το ύφος στο 2ο κείμενο [ με τα bold ] , δείχνει όντως σαν "μπινελίκωμα" , αλλά δεν το εννοούσα έτσι. Απλά ρε παιδί μου προσπαθώ να βοηθήσω το παιδί, και μου έβγαιναν τα μάτια έξω για να βγάλω το κείμενο έτσι όπως το έγραφε.
AMMTECH Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Χίλια συγγνώμη ρε παιδιά δεν ήξερα για τα κεφαλαία. Μια μου γράφει και στα 6 recorder κανονικά (τελειώνει σε 5,30λεπτά) και μία παίζει συνέχεια ο buffer και κάνει 27 λεπτά περίπου για να τελειώσει. Χθες το βράδυ δοκίμασα και άλλαξα την συσκευή που διαβάζει μέσα από το Nero με κάποια από τις υπόλοιπες που έχει πάνω έκανε simulation όσες φορές και αν δοκίμασα κανονικά αλλά στην εγγραφή ενώ και η εγγραφή τελείωνε κανονικά 16Χ όλες τις φορές το ένα από το 6 cd δεν το έγραφε. Όλα τα προβλήματα φυσικά λύνονται όταν η ταχύτητα εγγραφής είναι 8Χ. Νομίζω ότι θα το αφήσω έτσι. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.