{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 To eida telika extes kai mporo na po oti krima itan kako...kamia sxesi me to proto...dustixos ola itan provlepsima gia na tromakseis alla kai palu polla xaza kena kai polu tsapatsouliko senario,viastikan polu...
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Καλά ας το έβλεπες σε 600-700 ίντσες και με Dolby Digital ήχο και θα σου' λεγα εγώ για πότε θα μάζευες τα "κακά" σου από το πάτωμα... :grin: :grin: nomizw arkoun 100 intses apo ta 4 metra kai dolby digital sound gia na katalavw an tha tromaksw me ayth th vlakeia otan edw kai 25 xronia vlepw tainies tromou allwste monos sou sto saloni yparxei pio megalh pithanothta na tromakseis para se ena cinema gemato kafrous
tzinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 mou fainete einai ths modas na lene oloi to original htan kalytero, to giaponeziko/ispaniko/venezueliko ksero go einai panta kalytero apo to americaniko remake! An kai opos kai na to kanoume spania ta remake prosthetoun kati aksiologo sthn istoria. Omos ta tsin tsoun tsan kai o poly argos tropos pou milane , oi argh dialogoi kai oi trabhgmenes skhnes, se polous mporei na fernoun os wraia atmosfaira polous omos tous kourazoun. Kai ekei kapou xanoun ta original kinezogiaponezika. Etsi eno ontos einai kalytera ta original tis perisoteres fores, me kourazoun perisotero apo ta remake. to japan ring einai kalytero epeidh exei ftiaksei mia kalyterh istoria kai epenedyei pio poly sto backround story ths sudecko/souglako/samara (kapos etsi telos panton). Opos kai to eye kai to jun oh (xeirotera kai ta dyo apo ringu) basizontai se kapoius giaponezikous mythous pou exoun pio poly nohma stous japonezous pou akoun apo mikroi teteies istories. Synithos exoun na kanoun me fantasmata pou logo asxhmou/adikou thanatou stoixeionoun spitia/videokasetes/oneira..... Poly mysthrio kai paranormal fainomena .Omos stous europaious dyskola tous entyposiazei mia tetoia istoria. Ta amerikanika ring den epikentronoun sthn istoria ths sudecko alla mono sto effect ths kasetas kai tous thanatous pou akolouthoun. To 2 eidika einai ena entelos adiaforo kai bareto remake, pou h monh sxesh pou exei me ta original einai h kaseta. Den exei kanena endiaferon h tainia, ego to blepa mono me thn elpida na faei to fantasma to mouliko to pitsirikh, to opoio htan ekneuristiko. Ta giaponezika ringu einai trilogia pou anaptysei to parelthon ths sudecko/samara, th sxesh ths me th mana ths, to paidiko parelthon, kai to pos brethike sto phgadi kai parallhla ftaixnei mia psycho atmosfaira me ton mytho ths kasetas pou skotonei. Sthn telikh omos h basikhg idea ths kasetas kai tou thlefonou einai psiloblakeia, apla enas eksypnos tropos na kanoun thn tainia thriller. Monh psilofrikh prokalouse sto original otan eserne ta nyxia sto patoma, kai kati kontina sth mourh ths gkomenas me ta malia. kata ta alla den einai kai oti pio tromaktiko
tzinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 molis teleionei to ring2 leei directed by hideo nakata! autos ekane kai ta original h oxi? mou fainetai adynato na kane thn original istoria kai meta to amerikaniko ring 2 pu den exei kamia sxesh. Parepimptontos autos den exei kanei kai to paixnidi metal gear solid???
mert Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 molis teleionei to ring2 leei directed by hideo nakata! autos ekane kai ta original h oxi? mou fainetai adynato na kane thn original istoria kai meta to amerikaniko ring 2 pu den exei kamia sxesh. Parepimptontos autos den exei kanei kai to paixnidi metal gear solid??? Nai aytos poy ekane ta original skhno8ethse kai to ring 2.Gia to metal gear kamia sxesh aytos poy ekane to metal gear einai o hideo kojima.
sarisn Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 nomizw arkoun 100 intses apo ta 4 metra kai dolby digital sound gia na katalavw an tha tromaksw me ayth th vlakeia otan edw kai 25 xronia vlepw tainies tromouallwste monos sou sto saloni yparxei pio megalh pithanothta na tromakseis para se ena cinema gemato kafrous Καλά εντάξει αφού μου συγκρίνεις τον ήχο του σπιτιού σου με αυτόν του σινεμά τότε... no point talking to you... ο ήχος μετράει περισσότερο σε μια ταινία τρόμου και όχι τόσο η εικόνα. 25 χρόνια δεν το έχεις καταλάβει ακόμα? :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.