Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 [...]Πιο πολύ άξιζε ο κώλος της Naomi... [...] Καλά τώρα κι εσύ κάτι μας είπες... Αυτό είναι ΣΤΑΘΕΡΗ αξία!
hexenlord Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Το είδε κανείς σήμερα να μας πει εντυπώσεις??? Πέστε ρε παιδιά γιατί αν είναι τόσο μαμακία όσο διάβασα μην πετάξω 8 ευρά!! Ti?to cinema ehi pai 8 Euro?WTF?
MASTER12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Eide To Blue Berry Kaneis Emena Moy Arese An Kai Den Eimai Fun Ton Fake Goyestern To Teleytaio Kalo Pou Eida Htan To Stathmos 13 Kai To Milion Dollar Baby Shmera Tha Pao Gia To Ring. Edited by dim_b Διάβασε πρώτα τους κανόνες σε παρακαλώ. Και αν θέλεις γνώμες γιά το Blue Berry μπορείς να ανοίξεις άλλο topic.
brandon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 epeidi i den to eide kaneis to ergo ... i epeidi barieste na grapsete ... as po kai ego tin gnomi mou pou to eida. Basika kata tin gnomi mou to 1 itan ligo kalitero. H mallon gia na eimai akribis ... eixe kaliteri ipothesi. To 2 parolo oti einai basismeno stin gnosti istoria (kaseta,koritsi ktl), den asxoleitai akribos me auto to thema. Den xero an prepei na apokalipso tin oli ipothesi mipos kai xasei to noima tou. Me liga logia to ergo den mporo na po oti itan toso korifi oso to 1 .. alla itan arketa endiaferon kai se krataei se endiaferon mexri to telos.
spook3ros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 re paidia ti koryfh lete?To 1 htan sketh m@l@k!a an exaireseis th skhnh pou bgainei mesa apo thn thleorash.Ama to 2 einai xeirotero apo to fantazomai pws tha einai.
sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 spook3ros, προφανώς δεν το είδες στο σινεμά... αν το έβλεπες πίστεψέ με θα είχες άλλη άποψη. Εγώ έμαθα κάτι μόλις είδα αυτή τη ταινία στο σινεμά, ότι δεν αξίζει να βλέπεις τέτοιου είδους ταινίες την πρώτη φορά στο σπίτι σου σε 25 ίντσες... ήταν το πρώτο θριλερ που είδα στο σινεμά και πραγματικά χέσ...α επάνω μου (και δεν φοβάμαι καθόλου εύκολα σε πληροφορώ)! Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω και το 2 γιατί αλλιώς θα με φάει η περιέργεια :razz:
adi32 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 egw to eida se 100'' kai den tromaksa katholou to pou tromaksate den mporw na to katalavw ekei pou anoige h tv monh ths ? h ekei pou evgaine mesa apo thn tv ? entaxei na yparxoun ypervoles alla kai na vgainoyn apo thleoraseis oute sta micky mouse de ginontai
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Agapoitoi filoi den nomizo oti einai to thema na "xe$teis" pano sou,lol(katapliktika asafeis ekfrasi) alla to thema einai na sou dietirei ena anhos i tainia kai ena ekneurismo...giati kaka ta lies panta peripou kses otan tha pextei kati...alla ekei pisteuo patan ta kala scary movies...kai episis ean den eisai atomo pou mpenei mesa stin tainia kai antithetos leei p@p@ries kai xouftonei tin gomena tou sto cinema egi ti na kano>?...etsi min perimeneis na sou pei kati i tainia oso kali kai na einai... Emena pantos mou arese ean kai den exo dei to original tsin tsan tson...
sarisn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 egw to eida se 100'' kai den tromaksa katholou to pou tromaksate den mporw na to katalavw ekei pou anoige h tv monh ths ? h ekei pou evgaine mesa apo thn tv ? entaxei na yparxoun ypervoles alla kai na vgainoyn apo thleoraseis oute sta micky mouse de ginontai Καλά ας το έβλεπες σε 600-700 ίντσες και με Dolby Digital ήχο και θα σου' λεγα εγώ για πότε θα μάζευες τα "κακά" σου από το πάτωμα... :grin: :grin:
runner1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ακόμα δεν το είδα το Αμερικάνικο!Έχω δει το 1 το Αμερικάνικο και πριν λίγο είδα σερί το 1 και το 2 το ιαπωνέζικο μαζι με έναν φίλο μου!Το αμερικάνικο ήταν ψιλοκάπως στο σινεμά!Τι 1 το ιαπωνέζικο αρκετά καλό αλλα στο 2...............μπλέξαμε τα μπούτια μας!Για να μην αρχίσω να λέω διάφορα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίχτηκε στο 2 το ιαπωνέζικο;;;;;;;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Kai ego thelo kapoios na mou eksigisi ti sas aresei parapano sta japanese apo ta american made???
runner1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Τα ιαπωνέζικα έχουν πιο ωραία ατμόσφαιρα και δεν σε τρομάζουν μόνο με το κλασικό ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΚΗΝΗ-ΔΥΝΑΤΟΣ ΗΧΟΣ!Δεν είναι τρομάρα της στιγμής μόνο!Είναι κάτι που σου μένει(σχετικά πάντα και τον άνθρωπο!)!Άσε που μου την δίνει στα νεύρα η φτηνή αντιγραφή κάποιων πραγμάτων εκτός του σεναρίου!όχι πως δνε μου άρεσε και το αμερικάνικο αλλά προτιμώ το ιαπωνέζικο πολύ περισσότερο! Τελικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται στο 2 το ιαπωνέζικο;Και εκτός από την εξήγηση την γενική έχω άλλη μια απορία: SPOILERS . . . . . . . . . . . . . . . . . Στο τέλος ρωτάει η Σαντάκο την φοιτήτριούλα.....γιατί εκείνη δεν έπαθε τίποτα,δηλαδή γιατί την γλύτωσε;Τι παίζει με αυτή την σκηνή;Από τι την γλύτωσε και γιατί τελικά; . . . . . . . . . . . . . . . END OF SPOILERS
Typhoon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δεν ήταν κακό το εργάκι αλλά τίποτα σπουδαίο. Γενικά εγώ δεν τρομάζω με αυτού του είδους τις ταινείες. Όπως λέει ο adi αν το δει κανείς πραγματιστικά, η γελοιότητα (ως concept) του να στοιχειώνει ένα κοριτσάκι μια βιντεοκασσέτα και να βγαίνει από μια τηλέοραση εμένα δεν μπορεί να με τρομάξει.
qspock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Καλα, το να μη σας τρομαζει κατι που ηδη γνωριζετε γιατι εχει χιλιοειπωθει ειναι φυσιολογικο. Και τωρα το γνωριζουν κι αλλοι, βαλτε και κανα spoiler με μεγαλα γραμματα γιατι υπαρχουν ακομα ατομα (κι ομως) που δεν εχουν δει το 1. Το θεμα ειναι να μη ξερετε οτι αυτο γινεται, οταν εγω οταν το πρωτοειδα και δεν ηξερα ευτυχως δεν ειχα μπει σε κανα forum. Ημαρτον ρε παιδια, αν μη τι αλλο ειναι κατι που δεν πρεπει ο αλλος να το ξερει απο πριν, ο ορισμος του spoiler! To γιαπωνεζικο το 2 εξηγει πολλα πραγματα που εχουν να κανουν με την συγκεκριμενη γιαπωνεζικη καταρα και μαλιστα με επιστημονικο τροπο και πειραμα. Το αμερικανικο 2 δεν το κανει αυτο, το σεναριο διαφοροποιειται πληρως απο ενα σημειο και μετα, αν και χρησιμοποιουνται παρομοιες σκηνες (δυστηχως οχι η κορυφαια του γιαπωνεζικου 2 κατα τη γνωμη μου).
bchris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Και τα τρια αυτα εργα περιγραφονται επαρκως ως: Δυο ωρες απολυτης βαρεμαρας, οχτώ πεταμενα ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.