Panathinaikara Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Έχω εγκατεστημένο το Vobsub και έχω μια ταινία σε ένα φάκελο. Στον ίδιο φάκελο είναι και οι υπότιτλοι με το ίδιο αρχείο πχ. Movie file: something.avi Subtitle file: something.txt Πώς γίνεται να φορτώσω τον υπότιτλο; Δοκίμασα Media Player Classic, Win Media Player 9, WinAMp χωρίς αποτέλεσμα
panos78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Αφού είναι σε αρχείο κειμένου, δοκίμασε να αλλάξεις την επέκταση του αρχείου σε .sub ή .srt. αυτές τις επεκτάσεις τις αναγνωρίζει το vobsub αυτόματα. Φιλικά
Joykiller Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 afou exeis vobsub kane rename to arxeio me to subtitle ws eksis..name arxeiou OLOIDIO me tou .avi kai kataliksi .srt kai eisai etoimos...tha deis katw deksia sto taskbar ena prasino velaki pou simainei oti to vobsub kanei paixnidi
skoy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 i kateyase kanena bs player i allo player pou na ypostirizei apo mono tou subs...
Panathinaikara Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ παίδες αλλά ξέρετε αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να φορτώνει τους υπότιτλους, πχ. να έχει επιλογή Load Subtitles.Τέτοια έχει το Media Player Classic αλλά όταν το πατάω μου βγάζει "Τo load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file." Βασικά λυπάμαι να πετάξω 4 dvd με ταινίες που έχω γράψει και να τις ξαναγράψω. Any ideas?
Panathinaikara Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ξέχασα να αναφέρω ότι στο dvd προφανώς δε γίνεται rename txt σε srt. Φιλικά
adams Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ παίδες αλλά ξέρετε αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να φορτώνει τους υπότιτλους, πχ. να έχει επιλογή Load Subtitles.Τέτοια έχει το Media Player Classic αλλά όταν το πατάω μου βγάζει "Τo load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file." Βασικά λυπάμαι να πετάξω 4 dvd με ταινίες που έχω γράψει και να τις ξαναγράψω. Any ideas? Πολυ απλα θα επρεπε να εκανες αυτο που σου βγαζει error.. Δες την photo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.