Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να κατεβάσω ολόκληρη σελίδα???

kng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, είναι λίγο κουφό αυτό που ρωτάω αλλα αντιμετωπίστε με με επιείκεια. Έστω ότι έχουμε μια σελίδα που έχει τη δυνατότητα να σου παρέχει πληροφορίες ανάλογα π.χ. με το νομό που βρίσκεσαι. Δηλαδή κλικάρεις Θεσ/νίκη και σου βγάζει κάποιες πληροφορίες. Μετά Αθήνα και βγάζει αλλες πληροφορίες. Υπάρχει η δυνατότητα (με πρόγραμμα ή κάπως αλλιως) να κατεβάσω όλη τη σελίδα ωστε να μην μπαίνω στη διαδικασία των επιμέρους επιλογών?

Νομίζω ότι κάπου είχα ακούσει οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με Linux. Μπορεί να λέω και βλακείες.

Αλήθεια για τι μέγεθος (Mb) μιλάμε?

Δημοσ.

τι εννοείς να 'κατεβάσεις όλη τη σελίδα χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία επιμέρους επιλογών'; Να την έχεις στο δισκο σου χωρίς να είσαι στο ιντερνετ; Αν λες αυτό υπάρχουν πολλά προγραμματα, αυτό που χρησιμοποιώ εγώ είναι το metaproducts offline explorer

Δημοσ.
τι εννοείς να 'κατεβάσεις όλη τη σελίδα χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία επιμέρους επιλογών'; Να την έχεις στο δισκο σου χωρίς να είσαι στο ιντερνετ; Αν λες αυτό υπάρχουν πολλά προγραμματα, αυτό που χρησιμοποιώ εγώ είναι το metaproducts offline explorer

Δεν είναι τόσο απλό νομίζω. Δε μιλάμε για στατική σελίδα, αλλά για δυναμική που αντλεί στοιχεία από μια βάση δεδομένων.

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Γιατί δεν απευθύνεσαι σε αυτόν που έχει τη σελίδα να σου δώσει τα δεδομένα;

Δημοσ.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις στις σελίδες αυτες χρησημοποιούνται βάσεις δεδομένων όπως πολύ σωστά ανέφερε ο yannisc. Π.χ. η σελ'ιδα του οτε που δεν μπορείς να κατεβάσεις την βάση με τα τηλέφωνα. Προσπάθησε όμως με το Httrack είναι freeware και 'ενα απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.

http://www.httrack.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...