Προς το περιεχόμενο

πως βγάζω εικονίδια από τo my computer?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω windows xp pro sp2 και στο my computer έχουν μπει διαφορα εικονίδια (της cameras, του nokia phone browser κλπ) που μου είναι άχρηστα.

μπορώ κάπως να τα αφαιρέσω?

επίσης πως μπορώ να αλλάξω τo γράμμα σε ένα drive?

θα προτιμούσα λύση που να μην απαιτεί software.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Για το γραμμα ειναι απλο.Δεξι κλικ στο my computer και επιλεγεις manage.Απο εκει μετα επιλεγεις disk management και κανεις δεξι κλικ στον δισκο που θελεις να αλλαξεις γραμμα και επιλεγεις change drive letter and paths. Φυσικα τον C: δεν μπορεις να τον αλλαξεις γραμμα!!!

Δημοσ.

για αλλαγή γράμματος σε drive: control panel>admin tools>computer management>disk management>deksi klik se ena apo ta drives sto katw deksi plaisio>change drive letter and paths ...h diadikasia ayti den isxyei gia ton skliro poy einai to leitoyrgiko

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις,όντως έπιασε το κόλπο!;)

καμια ιδέα για τo θέμα των εικονιδίων?

Δημοσ.

katevase to strun (google it) 26kb einai alla kanei ayto pou 8eleis.kai me to regcleaner episis mporeis na to kaneis apo to startup menu.prosoxh omws an den xereis ti einai to ka8e ti mh to kaneis delete!!!!

Δημοσ.

file FELIX μαλλον δεν καταλαβες τι ψαχνω.

κατεβασα το strun αλλα απλα σου δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν στην εκκινηση του υπολογιστη.

εγω θελω να βγαλω εικονιδια απο το my computer folder!

Δημοσ.

nai ontws den katalaba.nomisa h8eles na ta bgaleis apo thn ekinhsh tou ypologisth...esy apla 8eleis na bgaleis mono ta icons kai na synexiseis na exeis tis efarmoges energes se ka8e ekinhsh.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...