Προς το περιεχόμενο

Msi K8n Neo4-platinum Nf4u

andreas_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι ζητάς από μια μητρική.

Π.χ. αν ενδιαφέρεσαι για Overclocking , αν ζητάς την απόλυτη σταθερότητα [ πάντα σε συνδυασμό με τα κατάλληλα "συμπληρώματα" :D ].

Δώσε details [ τι θες να έχει , κλπ κλπ ]

Δημοσ.

Όχι δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για Overclocking .

Με έναν επεξεργαστή 3500+ και μια κάρτα γραφικών χ600 σαν σύστημα θα είναι αρκετά δυνατό;

δηλαδή αν κάνουμε μια σύγκριση με έναν pentium της κατηγορίας του ποιο παίρνει μεγαλύτερο βαθμό;;;

οι AMD τελικά είναι καλύτεροι από τους pentium 'η 'οχι;;;

έχω αυτή την απορία γιατί είμαι καινούριος στο άθλημα.

Δημοσ.

Από αυτά που είπες, οδηγούμαι στο ότι θες να αγοράσεις new pc.

So,

quote=billpeppas , [origin - other thread , other forum ]

Θέλω να αγοράσω PC , αλλά δεν ξέρω τι.

Τι έχετε να μου προτείνετε?

Απλή ερώτηση , αλλά με πολλά σκέλη.

Για να μπορέσει κανείς να προτείνει το κατάλληλο σύστημα για τον καθένα , θα πρέπει να ξέρει

κάποια πράγματα.

Αυτά είναι τα:

1) Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτει κανείς για την αγορά του υπολογιστή

2) Τι υλικό [ hardware ] θέλει να αγοράσει. Μόνο τον υπολογιστή ? Και οθόνη ? Έχει ήδη κάποιο τμήμα του υπολογιστή?

3) Θα χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής για παιχνίδια?

αν ναί , πόσο απαιτητικά παιχνίδια? Τι είδους games κυρίως?

4) Τι εφαρμογές [ προγράμματα ] θα χρησιμοποιείτε κυρίως?

5) Πόσο συχνά σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση?

Γι' αυτό , όταν θέλετε να σας προτείνουμε τι υπολογιστή να "συναρμολογήσετε" , φροντίζετε να

μας απαντάτε σε αυτά τα 5 ερωτήματα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να μου προτείνετε υπολογιστή γιατί είδη έχω.Απλά θέλω να μάθω αν οι amd είναι καλύτεροι από τους intel γιατί αυτό είναι που θέλω να κάνω να πάρω έναν amd γιατί είδη έχω έναν pentium 3.0 GHz και μητρική με ενσωματομένη κάρτα γραφικών.

Είναι καλό το σύστημα που έχω αλλά μου δίνεται η ευκαιρία να το αλάξω λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που ρώτησα αν είναι οι amd καλύτεροι από τους intel γιατί θέλω να κάνω αυτην την αλλαγή κι επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί σε αυτό το forum έχουν τις γνώσεις να απαντήσουν στο θέμα αυτο έθεσα αυτή την ερώτηση.

τώρα από παιχνίδια δεν παίζω ιδιαίτερα αλλά αυτο που κάνω πιο συχνά είναι η επεξεργασία video οπότε μου χρειάζεται νομίζω ένα ποιό καλό σύστημα

με καλή κάρτα γραφικών.

περιμένω τις απόψεις σασ

ευχαριστώ.

Δημοσ.

H κάρτα γραφικών δεν σε βοηθάει στο Video Encoding.

Οι Intel [ ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για το Encoding ] είναι κάτι τις πιο γρήγοροι στο Video Encoding.

Βεβαίως μην φανταστείς καμία τρελλή διαφορά.

Βεβαίως αν χτυπήσεις κανέναν Socket939 WinChester , και έστω τον πας στα 2.5GHz , θα είσαι άρχοντας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...