EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 psaxno ena videaki me ton mpip mpip kai to coyiot pou telika to coyiot pianei ton mpip mpip ton troei alla den tou aresei . einai arketa asteio . thanks !
paschalia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Καταφερε να το πιασει τελικα ?! Αν το βρεις απο καπου ριξε ενα π.μ ,αν θες, γιατι το θελω και εγω . Ευχαριστω
Theodore Tsi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ap oti xerw auto einai to teleutaio epeisodio tou coyote... distixws to exw akousei k egw k den to exw dei pote..... se kana moulari logika tha iparxei...... an telika to breis steile k apo dw....
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Kαι ειχα την εντυπωση πως την ειχα συμπληρωση την συλλογη. Pm και σε μενα αν το βρει καποιος!
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 The RoadRunner Show λέγεται πάντως Πάνω [ να μην ψάχνεις άδικα για...beep beep ]
hugelacky Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 LoL o billpepas exei dikio,ki egw bee-beep to elega, wspou enas filos me plhroforhse prin apo kana 2 mhnes oti telika den legetai etsi, alla RoadRunner!!! Ti ma8ainei kaneis meta apo 20 xronia...... :wink: 8a exei poly endiaferon an yparxei ontws tetoio episodio, ki egw 8a to h8ela an to brei kaneis!
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Παρότι τα cartoons τα έχω κόψει από πολύ μικρός, δεν θυμάμαι να υπήρξε τέτοιο επισόδιο... πάντα αυτό το καημένο το κογιότ έτρωγε την μάπα του
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 nai roadrunner legetai ,thanks . to psaxno sto dc++ .
Panathachamp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μήπως είναι κανένα ανεπίσημο από φαν του cartoon;Γιατί γενικά δεν συνηθίζουν τέτοιες ανατροπές...
aragorn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε μπορεί να υπάρχει τέτοιο επεισόδιο επίσημο. Θα είναι από τίποτα fans, όπως λέει και ο από πάνω
monemvasios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Συγγνώμη Admin για το προηγούμενο Θέμα μου. Όταν δεν διαβάζεις τα βασικά αυτά παθαίνεις. Πιστεύω να σε καλύπτει όπως το θέτω τώρα. Ευχαριστώ. Όσοι ενδιαφέροντε ας μου στείλουν το e-mail για να τους απαντήσω. (Πρόκειται γιά 1 DVD με με τα video του RoadRunner Vs Coyote)
monemvasios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 psaxno ena videaki me ton mpip mpip kai to coyiot pou telika to coyiot pianei ton mpip mpip ton troei alla den tou aresei . einai arketa asteio . thanks ! Δέν υπάρχει τέτοιο επεισόδιο. θα χάλαγε όλη την μαγεία της σειράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.