Προς το περιεχόμενο

Photos tis Epifanias ergasias sas

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και το δικό μου το οποίο αλλάζει καθημερινά με το Slide Show

απο τα Power toys των win , απο έναν φάκελο ο οποίος έχει 257 pics ( μέχρι στιγμής ) .

wp26qv.th.jpg

Με την επιλογή Show DeskTop Icons

(δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας / arrange icons by / Show DeskTop Icons )

επαναφέρω τα "πολλά" εικονίδια όταν μου χρειάζονται .

wp15ul.th.jpg

Πρέπει κάποτε να βρώ καιρό να κάνω ένα Format (08/02) γιατί γίνεται ο χαμός απο προγράμματα

( αυτά που δουλεύω είναι ταξινομημένα στους φακέλους ) τα χύμα είναι υπό δοκιμή ,

κάθε μέρα μπαινοβγαίνουν πολλά προγράμματα , αυτή είναι η τρέλλα μου.

wp5et.th.jpg

Δημοσ.
xilia euxaristw

an kai pros to paron den anoigei h selida... isos anoiksei argotera

To googlάρεις :razz:

και πάς στο τελευτέο στην πρώτη σελίδα και κατεβαίνει το samurize_161.exe

Ελπίζω να είναι free εεεεεε!!!!!! :?

Δημοσ.
Και το δικό μου το οποίο αλλάζει καθημερινά με το Slide Show

απο τα Power toys των win ' date=' απο έναν φάκελο ο οποίος έχει 257 pics ( μέχρι στιγμής ) .[/quote']

Αυτό με το slide show πως το κάνουν για να αλλάζει κάθε μέρα ή κάθε όσο θα ορίσουμε;

Φτιάχνω ένα slide show και μετά ; Δεν καταλαβαίνω :?

:-P

Δημοσ.
Αυτό με το slide show πως το κάνουν για να αλλάζει κάθε μέρα ή κάθε όσο θα ορίσουμε;

Φτιάχνω ένα slide show και μετά ; Δεν καταλαβαίνω :?

:-P

Καλησπέρα.

Πατάς δεξί κλίκ στη επιφάνεια εργασίας / Properties / και θα δείς μια "καρτέλα" παραπάνω με το όνομα Slide Show ' date=' απο εκεί μέσα ορίζεις τον φάκελο που είναι οι φωτογραφίες σου , κάθε πότε θέλεις να γίνεται η αλλαγή , κτλ.

P.S. Εαν θέλεις να δοκιμάσεις μερικά προγράμματα αλλαγής WallPaper , κοίτα εδώ .

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Πατάς δεξί κλίκ στη επιφάνεια εργασίας / Properties / και θα δείς μια "καρτέλα" παραπάνω με το όνομα Slide Show ' date=' απο εκεί μέσα ορίζεις τον φάκελο που είναι οι φωτογραφίες σου , κάθε πότε θέλεις να γίνεται η αλλαγή , κτλ.[/quote']

Το άσχημο είναι ότι κάνοντας δεξί κλίκ δεν υπάρχει αυτή η νέα καρτέλα που λές στις ιδιότητες. :?

Δημοσ.

Paidia se auto to simeio tha thela na sas euxaristiso gia ton endiaferon sas se auto to post. Einai oraio na blepoume ton xoro ergasias ton allon user's. Alloste to desktop einai o kathreftis tis psixis enos computerakia ;).

Keep going people!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...