Προς το περιεχόμενο

Photos tis Epifanias ergasias sas

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ανάποδα από του περισότερους έχω γεμίσει τα πάντα με εικονίδια.

Μάλιστα κάποια στιγμή δεν χωρούσε η οθόνη και έχω ανοίξει φάκελο και τον έχω γεμίσει και αυτόν.

Φυσικά όπως καταλαβαίνεται το μενού που δείχνει τα προγράμματα δεν χωρούσε ούτε αυτό στην οθόνη και έτσι το έχω κάνει κυλιόμενο...... !!!!!!!!!!!!!!!!

screen13yn.th.jpg

screen27wm.th.jpg

όσο για το tray κάτω δεξιά κάποτε το είχα κάνει και όταν πατούσα το βελάκι έκανε γκέλ απέναντι και ξαναγυρνούσε :razz:

mytray6sm.th.jpg

Όσο για το κάδο ανακύκλωσης τον διατηρώ γεμάτο για να μην το πάρει ο αέρας :razz:

Και έχω άλλο ένα pc λίγο αλλοιώτικο :grin:

Επίσης βαριέμαι να αλλάξω φώτο στην οθόνη. Αυτή που βλέπετε είναι πάνω από 8 μήνες εκεί. :?

Μήπως χρειάζομαι διακοπές; :neutral:

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eδώ υπάρχει η εικόνα που έχω για wallpaper σε κάθε PC που δουλεύω τα τελευταία 4-5 χρόνια...

http://img68.exs.cx/my.php?loc=img68&image=motorhead39fw.png

# Χρησιμοποιώ την ίδια απόχρωση του μπλε - RGB=0,116,168.

# Wallpaper είναι το LP-cover του "No Remorse" των Motorhead - το έκανα 16 χρώματα & "ανάγλυφο" χρησιμοποιώντας τα IrfanView & ACDSee (πρόσφατα το έκανα και avatar, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :wink: ). Πολλές διορθώσεις επίσης είχα κάνει με το MS-Paint B)

# Τα εικονίδια δεν είναι αντιπροσωπευτικά καθότι σερφάρω με Knoppel Linux liveCD - μπορεί με ένα reboot να χάνονται τα πάντα αλλά το χρώμα και το wallpaper είναι σταθερά :wink:

# Οσο για εφαρμογές, Desktop icons & Start menus....

Σπίτι παίζω σε dual boot Win2k GR+EN - σε κάθε εγκατάσταση έχω εγκατεστημένα διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες.

Προσπαθώ να έχω λίγα εικονίδια στο Desktop (...δεν κάνω κέφι να κρύβω τον Snaggletooth...)....

...ένα εκ των οποίων είναι πάντα κάποιο folder με shortcuts - δεν πολυ-παίζω με το Start menu.

Δημοσ.
to tapino mou Desktop

Επιτέλους και ένας που μου κάνει παρέα με πολλά εικονίδια :-P

Εγώ στην προσπάθεια συμαζέματος τα έχω ρίξει σε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και έχουν φτάσει αισίως τον αριθμό 115 :razz:

Τα έχω εκατοστήσει δηλαδή και τώρα πάω να τα διακοσαρίσω. :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...