Mafia_Omerta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 GIAGABYTE K8NSNXP-939 Αυτό είναι το μοντέλο της μητρικής και ψάχνω το τηλέφωνο της αντιπροσωπίας. Το ζήτησα από το e-shop όπου η μητρική αγοράστηκε από εκεί και μου είπαν στο τηλέφωνο να μην τους πάρω και με διαβεβαίωσαν πως από ότι πληροφορήθηκαν Δευτέρα με Τρίτη το αργότερο θα σταλεί σε εμένα. Πριν από λίγο έστειλα μήνυμα στο e-shop αλλά δεν πιστεύω να μου απαντήσουν και γιʼ αυτό ζητάω βοήθεια από εσάς. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Mafia_Omerta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Παιδιά αν ξέρει κανένας θα σας παρακαλούσα λίγο γρήγορα γιατί με επείγει. Ευχαριστώ.
billpeppas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Όπως σου είπε το παιδί από το άλλο topic, είναι η InfoQuest , 2109299222 Αλλά χρειάζεσαι και τον αριθμό Α1.
laptopmaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Παιδιά cool. Η quest απλά τα εμπορεύετε. Δεν σημαίνει ότι είναι και η επίσημη αντιπροσωπεία Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της gigabyte στην Ελλάδα
Mafia_Omerta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Εγώ θέλω να μάθω πού στείλανε οι άνθρωποι του e-shop την μητρική μου για να τους πάρω τηλέφωνο. Να πάρω στην infoquest; Πες εσύ billpeppas που γνωρίζεις τα πράγματα γύρω από το e-shop.
billpeppas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Η InfoQuest φέρνει Ελλάδα τις Gigabyte, και είναι και η εταιρία στην οποία είτε εμείς είτε οι καταστηματάρχες πάνε τα προϊόντα Gigabyte για RMA. Για να μάθεις τι γίνεται με το προϊόν που έχει πάει στην InfoQuest για RMA, πρέπει να έχεις τον αριθμό A1. [ αυτόν μπορείς να τον ζητήσεις από το τεχν. τμήμα του e-shop στην συγκ. περίπτωση ] { αν δυσκολευτείς να πιάσεις το τεχν. τμήμα , πάρε στις πωλήσεις και ζήτα το , θα μιλήσουν αυτοί με τον υπεύθυνο ώστε να στο δώσουνε } Από κει και πέρα, και εφόσον έχεις τον αριθμό Α1 παίρνεις στην InfoQuest και τους λες τον αριθμό Α1 , και σου λένε αυτοί τι έχει γίνει / γίνεται.
iceman79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Quest. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΙΑΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ. ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (Ε ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ?) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ. ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.
iceman79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΠΗΡΑ ΤΗΝ Ga-k8nxp-9 ΜΕ ΤΟ Nforce4 Ultra. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ
Mafia_Omerta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Καταρχάς iceman79 βγάλε το Caps Lock. Η InfoQuest έχει κανένα site όπου μπορούμε να αγοράζουμε;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ouf...leo kai ego ti marka einai i giagabyte ....
billpeppas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 allo katalave o iceman Mafia. vasika den katalave katholou oti milame gia epistrofi aop service.
Mafia_Omerta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 A........OK. EXSARXEIA_CITY, Sorry, τυπογραφικό λάθος. Εγώ θέλω να μάθω γιατί από το e-shop αποφεύγουν να δώσουν τηλέφωνο αντιπροσωπίας. Τα πείρα χθες άγρια μαζί τους και τους τα είπα πολύ άγρια σε e-mail γιατί ήταν σαν να με κοροϊδεύουν.
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Γιατί ξέρουν ότι η InfoQuest δεν θα σου πεί τίποτα επειδή ο αποστολέας είναι το κατάστημα , και όχι εσύ , + επειδή είναι λίγο φασαρία να ψάχνουν να βρουν τον αριθμό Α1 σου.
Mafia_Omerta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Σε ποιό απο όλα τα τμήματα πρέπει να πάω;
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Στο τεχνικό τμήμα πρέπει να πάρεις για να σου δώσουν τον Α1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.