Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω τηλέφωνο αντιπροσωπίας μιας μητρικής.

Mafia_Omerta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GIAGABYTE K8NSNXP-939

Αυτό είναι το μοντέλο της μητρικής και ψάχνω το τηλέφωνο της αντιπροσωπίας.

Το ζήτησα από το e-shop όπου η μητρική αγοράστηκε από εκεί και μου είπαν στο τηλέφωνο να μην τους πάρω και με διαβεβαίωσαν πως από ότι πληροφορήθηκαν Δευτέρα με Τρίτη το αργότερο θα σταλεί σε εμένα.

Πριν από λίγο έστειλα μήνυμα στο e-shop αλλά δεν πιστεύω να μου απαντήσουν και γιʼ αυτό ζητάω βοήθεια από εσάς.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

Παιδιά cool. Η quest απλά τα εμπορεύετε. Δεν σημαίνει ότι είναι και η επίσημη αντιπροσωπεία

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της gigabyte στην Ελλάδα

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω πού στείλανε οι άνθρωποι του e-shop την μητρική μου για να τους πάρω τηλέφωνο. Να πάρω στην infoquest;

Πες εσύ billpeppas που γνωρίζεις τα πράγματα γύρω από το e-shop.

Δημοσ.

Η InfoQuest φέρνει Ελλάδα τις Gigabyte, και είναι και η εταιρία στην οποία είτε εμείς είτε οι καταστηματάρχες πάνε τα προϊόντα Gigabyte για RMA.

Για να μάθεις τι γίνεται με το προϊόν που έχει πάει στην InfoQuest για RMA, πρέπει να έχεις τον αριθμό A1. [ αυτόν μπορείς να τον ζητήσεις από το τεχν. τμήμα του e-shop στην συγκ. περίπτωση ] { αν δυσκολευτείς να πιάσεις το τεχν. τμήμα , πάρε στις πωλήσεις και ζήτα το , θα μιλήσουν αυτοί με τον υπεύθυνο ώστε να στο δώσουνε }

Από κει και πέρα, και εφόσον έχεις τον αριθμό Α1 παίρνεις στην InfoQuest και τους λες τον αριθμό Α1 , και σου λένε αυτοί τι έχει γίνει / γίνεται.

Δημοσ.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Quest.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΙΑΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ.

ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (Ε ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ?) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΕΙ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ. ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.

Δημοσ.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:

ΠΗΡΑ ΤΗΝ Ga-k8nxp-9 ΜΕ ΤΟ Nforce4 Ultra.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

Δημοσ.

A........OK.

EXSARXEIA_CITY, Sorry, τυπογραφικό λάθος.

Εγώ θέλω να μάθω γιατί από το e-shop αποφεύγουν να δώσουν τηλέφωνο αντιπροσωπίας. Τα πείρα χθες άγρια μαζί τους και τους τα είπα πολύ άγρια σε e-mail γιατί ήταν σαν να με κοροϊδεύουν.

Δημοσ.

Γιατί ξέρουν ότι η InfoQuest δεν θα σου πεί τίποτα επειδή ο αποστολέας είναι το κατάστημα , και όχι εσύ , + επειδή είναι λίγο φασαρία να ψάχνουν να βρουν τον αριθμό Α1 σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...