Προς το περιεχόμενο

Xάθηκαν οι συνδέσεις από το μενού Συνδέσεις δικτύου

ionikaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.

Έχω ένα μικρό πρόβλημα χθες ξαφνικά χάθηκαν οι συνδέσεις μου από το μενού συνδέσεις δικτύου,όπως όταν μπαίνω στο διαδίκτυο δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο κάτω δεξια με την σύνδεση και την ταχύτητα της.

Έχω windows XP και 2 συνδέσεις μια ΙSDN και μια απλή.

Το πρόβλημα είναι ότι για να βγω από το διαδίκτυο τώρα πρέπει να κάνω επανεκίνηση στον υπολογιστή

Δημοσ.

Ανοιξε τον Πινακα Ελεγχου, πηγαινε στις Συνδεσες Δυκτιου,

Δεξι και Ιδιοτητες στην συνδεση του internet.

Θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το κουτι

"Εικονιδιο στο χωρο ειδοποιησεων οταν γινει η συνδεση".

Για καποιο λογο ισως απενεργοποιηθηκε.

Αν παλι δεν εμφανιζεται με τπτ, μπορεις να ελεγχεις τη συνδεση σου απο 'κει.

Δημοσ.

Ωπ! Τοτε πως κανεις τη συνδεση, εχεις συντομευση?

Δοκιμασε να ξανακανεις μια νεα συνδεση με τα ιδια στοιχεια(τηλ,κωδικους) μηπως εμφανιστει.

Στη χειροτερη, μπορεις να επανεγκατεστησεις τα στοιχεια δικτυου (απο την προσθαφαιρεση των windows).

Χρησιμοποιεις NetLimiter μηπως? Ειχα κατι παρομοια συμπτοματα οταν χαλασε η εγκατασταση του.Aν ναι επανεγκατεστησε και αυτον.

Περιμενω νεα :)

Δημοσ.

ionikaras, συμπάσχω φίλε μου:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102833

Δε λύθηκε μ'αυτά που πρότειναν τα παιδιά. Επίσης, τρέξιμο του TweakNow RegCleaner + Spybot S-D δεν έκαναν τίποτα. Διαγραφή της σύνδεσης και επαναδημιουργία της με τα ίδια στοιχεία επίσης δεν ωφέλησε...

Σέρνεται καμμιά καινούρια "γρίππη" μήπως? Έχει πάρει τίποτα τ'αυτί σας?

Δημοσ.

Θα βοηθουσε να διευκρινησεις μερικες λεπτομεριες,

Μπορεις να συνδεθεις στο net πλεον και πως?

Οπως επισης, χρησιμοποιεις NetLimiter (η καποιο παρομοιο προγραμμα)?

Προγραμματα που εχουν σχεση με net εφαρμογες και χρησιμοποιουν LSP, μπορει να χαλασουν τη δυνατοτητα συνδεσης σου, μπορεις να κοιταξεις για περισσοτερα

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε με φορμάτ του δίσκου και όλα πλέον είναι μια χαρά.

Μετά από τις συνδέσεις χάθηκε και το εικονίδιο του ήχου κάτω δεξια πάροτι ήταν κανονικά τσεκαρισμένο στον πίκανα ελέγχου στο μενού ήχοι.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Όποιος βρει το patch ας μας ενημερώσει για καλό και για κακό.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πρόβλημα, αλλά το να κάνω format είναι πολύυυυυυυυ μεγάλος κόπος. Είναι σπαστικό να βγάζω το καλώδιο για να βγαίνω από το νετ. Ακόμη εγώ όταν πάω να κάνω νέα σύνδεση, βάζω κανονικά τις ρυθμίσεις και μετά μου βγάζει μήνυμα ότι δε φτάνει η μνήμη [insufficient memory...]. Παρόλα αυτά η νέα σύνδεση βγαίνει κανονικά στις Επιλογές Internet του IE!!! Ενι χελπ;

Δημοσ.

provlima me wmi mou thimizei ayto BadBoy, sta services trexei kanonika to windows managment instrumentation kai ola ta synafi?

PRIN to format mia kali lisi gia to mpas kai, einai to "sfc /scannow". Me exei glytosei arketes fores apo spastika kolimata pou den diorthonontan alliws...

Antigrafei OLA ta system files apo to CD twn xp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...