crAss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Kala allo ena deigma trelis asxetosinis me to ti poulane. Paraggelno ena laptop custom tou plaisou me 1 GB ram...paralamvano simera, to anoigo kai vlepo mesa oti mou exoun xima ena S0-DIMM ton 512 MB...Leo ma kala ti ginetai edo...den variese tha to valo monos mou me megali eklpixi omos vlepo oti to sasi exei MONO mia thesi gia ram pou einai katellimeni apo ena allo SO-DIMM... Ti na po afonos...o tipos me xreose gia 1 GB ram, mou to paredose alla den to pairnei olo to laptop...milame i asxetosini i treli, anti na mou valei 1 so-dimm tou 1 GB i esto na mou pei pos den exei 1 GB kai pos mono me 512 mporouse na mou to paradosei... Tora tha tous paro tilefono na do ti paparia tha mou poune
Theodore Tsi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: TILEFWNO????STO MAGAZI OPWS EISAI+GINE TRAMBOUKOS!!!
WaVe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 xaxaxaxa!!! Dikio exei o Theodore Tsi k kane k ton varvaro "kobleksiko" pelati.\ Ama einai na mas pernas gia xazous tous aksizei
barbounis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Εδώ ο άλλος δεν ηξερε πια ειναι η σειριακή. Η ερώτηση ήταν ότι θέλω προέκταση τις σειριακής. Μετα από συμβούλιο που έκανε με το διπλανό πωλητή που υποτίθετε ήξερε τη σειριακή μου είπαν ότι δεν εχουν. Πήγα λοιπόν μόνος μου στα ράφια που είχαν τα καλώδια πείρα την προέκταση που ηθελα και έφυγα. Είναι για γέλια η κατάσταση σε όλα τα καταστήματα τους, και εαν δεν λάβουν σύντομα μέτρα δεν τους βλεπω καλά.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ok mporo na po oti einai apo ta kalitera pou exoun kanei pws den pires kai kamia cpu sto xeri...kserete...den eixame 3.2 kai sas dinoume enan 2ari kai enan palio 1.2 sto xeri :P :P eleos.....
random Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μα πως κάνεις έτσι; απλά παράκουσαν. ειπες "ενα λαπτομ με ένα γιγα", και ακουσαν "ενα λαπτοπ και ενα γιγα" :grin: Πηγαινε και ζήτα τώρα ένα λαπτοπ χωρίς μνήμη να χεις και μπακαπ. Πάρε μαζι και μια φωτογραφική να δούμε την έκφραση τους οταν θα το ζητάς ;-) δε με λές, το λαπτοπ το άναψες καθόλου? cpu έχει μέσα?
nk_surfer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μήπως να παίρνουμε τα parts να φτιάχνουμε και τα laptop μονοι μας???? Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !!! Βρε ούτε μαρκαδοράκια ξανά...
crAss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Πήρα τηλέφωνο χθες και κράτησα το όνομα ενός κυρίου που έκανε γύρω στη 1 ώρα να καταλάβει τι γινόταν (τόσο έκανε να με ξαναπάρει τηλέφωνο) και μου είπε να πάω σε όποιο πλαίσιο θέλω να μου κάνουν τράμπα δωρεάν. Πήγα στην Αγ. Παρασκευή που είναι κοντά μου και δεν είχαν SO-DIMM 1 GB και το παράγγηλαν για σήμερα...Ο τύπος από το τηλέφωνο μου είπε καθάρά ότι δεν θα υπάρχει χρέωση...τώρα είναι γνωστό πως 2 SO-DIMM 512 είναι φθηνότερα από 1 του 1. Ελπίζω να μην μου πουν να πληρώσω διαφορά...Οι χαζομάρες πληρώνονται και θα τους βάλω να τηλεφωνίσουν με τον άλλο που μου είπε πως θα είναι τσάμπα. Για το λαπτοπ τώρα είναι με το μικρό σασί με την οθόνη των 12 ιντσών...είναι το ποιο ελαφρύ στην αγορά μετά από ένα SONY VAIO. Πάντως για τα χρήματα που πληρώνεις παίρνεις πολύ καλό μηχανάκι (αν σου το φτιάξουν όπως το ζητάς..:Ρ). Όμως ακόμα και στα 1.7 κιλά είναι βαρύ...δεν είναι πλήρως φορητό...σίγουρα δεν είναι τα 3 κιλά που ζυγίζουν τα γομάρια με τις 15αρες και πάνω οθόνες αλλά τι να το κάνω αν αυτό που ψάχνω είναι μάξιμουμ φορητότητα. Τελικά με βλέπω να παίρνω σε λίγα χρόνια Palmtop με εξτρά μίνι πληκτρολόγιο να κάνω τη δουλειά μου...Τώρα τα βολέυω όσο γίνεται με ένα κινητό που τρέχει windows με μια κάρτα μνήμης του 1 GB.
MixalisX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 kapote otan protoarxisa na asxoloume me pc's (arxes 90's) oi polites goustaran na to paizoun exipnoi petontas agnostous gia tous agorastes orous kanontas 'magia' gia tis gnosis tous. Eutixos ta pragmata allaxan kai tora oi perissoteroi agorastes xeroun ta pragmata kalitera apo autous tous losers. Mono pou autoi den bazoun mialo. Piase re adelfe ena pc-mag h esto mpes sto insomnia na matheis pente pramata! Dropi tous!!!
crAss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Telika ola kala...ta paidia sto texniko tmima tin allaxan xoris diafora timis... Kai stin ousia aplos oi polites einai asxetoi i kanenas den tous enimerose oti to sigkekrimeno sasi exei mono 1 slot gia mnimi... crAss
Theodore Tsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 toulaxiston telos kalo ola kala........... kalodouleuto.........
atx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 deite ego ti epatha apo to plaisio! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103612
paravatis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 crass, apla na se enimeroso pos afta einai tis PERISSOTERES fores lathi tis synarmologisis i lanthasmeni synennoisi me atoma pou variountai ekei pera. den einai aparaitito pos ftaiei o politis se afto to pragma. plz min katigoreite adika...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.