phovos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 καλά ρε phobos μας δουλέυεις ; δεν βλεπεις που εχω βάλεις στο τέλος ...ούτε ενα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε δηλαδη;οσο για την τιμή μια πρόταση εκανα εσενα τι σε κόφτει(έσυ το αγόρασες);ασε που η τιμη δεν είναι καθόλου ακραία όπως εχω ξαναπεί. Ωρες ωρες αίσθανομαι πως μιλάω σε 15χρονα.. 1ον) Χαμηλωσε τον τονο σου! 2ον) Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω αλλά το υφος δίνει την εντυπωση ότι γελατε με τον κακομοιρη που αγορασε το συστημα του theo37 3ον)Εσυ θα το αγοραζες σε αυτη τη τιμή???μαλλον οχι... 4ον) Αν μ'αυτο που ειπες στο #43 έκανες πλάκα τότε μαλλον εγω δεν εχω καμια αισθηση του humor....Ή εσυ δε ξερεις πότε πρεπει να κανεις πλακα και ποτε όχι! 5ον)Ενα απο τα καλα του forum ειναι οτι βοηθα ανυποψιαστους insomniacs να γλιτωσουν απο τους καρχαρίες που προσπαθουν να τους φανε λεφτα [Απαντηση στο :εσενα τι σε κόφτει(έσυ το αγόρασες);] 6ον)Χαρακτηρισμοι του στυλ [Ωρες ωρες αίσθανομαι πως μιλάω σε 15χρονα..] να λειπουν...Δε χαρακτηρισα κανεναν προσωπικά [Εστω και αν το ηθελα] και ΑΠΑΙΤΩ να κανουν το ιδιο και μαζι μου! Αν θες μπορεις να απαντησεις σ'αυτα που εγραψα και για οτιδήποτε άλλο επι προσωπικού επιπεδου p.m me
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά ειρήνη για όνομα του Θεού. Είμαι και εγώ φάν του χιούμορ αλλά με μέτρο!!!! Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε (αν μπορούμε) και να μας βοηθήσουν επίσης!!!
insomniac_new Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 1ον) Χαμηλωσε τον τονο σου! 2ον) Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω αλλά το υφος δίνει την εντυπωση ότι γελατε με τον κακομοιρη που αγορασε το συστημα του theo37 3ον)Εσυ θα το αγοραζες σε αυτη τη τιμή???μαλλον οχι... 4ον) Αν μ'αυτο που ειπες στο #43 έκανες πλάκα τότε μαλλον εγω δεν εχω καμια αισθηση του humor....Ή εσυ δε ξερεις πότε πρεπει να κανεις πλακα και ποτε όχι! 5ον)Ενα απο τα καλα του forum ειναι οτι βοηθα ανυποψιαστους insomniacs να γλιτωσουν απο τους καρχαρίες που προσπαθουν να τους φανε λεφτα [Απαντηση στο :εσενα τι σε κόφτει(έσυ το αγόρασες);] 6ον)Χαρακτηρισμοι του στυλ [Ωρες ωρες αίσθανομαι πως μιλάω σε 15χρονα..] να λειπουν...Δε χαρακτηρισα κανεναν προσωπικά [Εστω και αν το ηθελα] και ΑΠΑΙΤΩ να κανουν το ιδιο και μαζι μου! Αν θες μπορεις να απαντησεις σ'αυτα που εγραψα και για οτιδήποτε άλλο επι προσωπικού επιπεδου p.m me phovos σιγουρά δεν εχεις αίσθηση του humour γιατί οπως ίσως δεν διαβασες παρακάτω και καποιος αλλος αναφερεται για εναν pentium 75mhz και ενα 486 δεν πιστεύω να το πιστεψες και αυτό; όσο για την τιμή εχω πει την γνώμη μου σε τουλάχιστον 3 replies.. Επιπλεον δες και τη γνώμη του Αρβανιτάκη Ανδρέα Τέλος ασε τις υποδείξεις (1ον 2ον κλπ) σε άλλους γιατί μου φαίνεται συνεχίζεις να φερεσαι παιδικά..
phovos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 [[γιατί μου φαίνεται συνεχίζεις να φερεσαι παιδικά..]] Κι εσυ συνεχίζεις τους χαρακτηρισμους μη σεβομενος τη σταση μου απεναντη σε σενα και τον theo37.... Aφηνω τη συνεχεια στους υπολοιπους insomniacs γιατι στο τελος θα με πουν και γραφικό... end of discussion!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Kala Kanate 5 Selides Gia To Poso Tha Dosei To Palikari To Pc Tou ? Dosto Tzaba Na Isixasoume ......
theo37 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 1ον) Χαμηλωσε τον τονο σου!Ποιόν τόνο? 2ον) Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω αλλά το υφος δίνει την εντυπωση ότι γελατε με τον κακομοιρη που αγορασε το συστημα του theo37 Ακουσες κανένα να γελάει? /QUOTE]
insomniac_new Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 1ον) Χαμηλωσε τον τονο σου!Ποιόν τόνο? 2ον) Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω αλλά το υφος δίνει την εντυπωση ότι γελατε με τον κακομοιρη που αγορασε το συστημα του theo37 Ακουσες κανένα να γελάει? /QUOTE] έλα ντε...
skoy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 egw akousa... eimaste mia kounotita edw mesa kai prepei na sevomaste tous allous kai panw apo ola ton eayto mas... kai otan pianeis ton allo koroido DEN ton sevesai... Mono KRIMA exw na ksanapw... Oso gia to KSOY file theo37 asto kalitera na to pei kapoios allos kai oxi ESY... Opws den sou epitethika proswpika kai den se ethiksa proswpika alla to skiniko pou egine, apaito kai egw me tin seira mou na eisai pio kosmios kai na xalarwseis ligaki to yfos sou... Opoios diavazei edw nomizw oti katalavenei ti paizei, gi'ayto stamatise to kai kalitera na theleis na amyntheis MIN epitithese, tin stigmi kiolas pou den exeis dikio se kati... Filika, kai kali synexeia
madsc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Νομίζω ότι αναπτύχθηκαν όλες οι απόψεις επί του θέματος, οπότε καιρός είναι να σταματήσει το θέμα εδώ απ' όλες τις πλευρές. Ευχαριστώ. edit: Όπως φαίνεται το μέλος theo37 δεν καταλαβαίνει από ευγενικές παρακλήσεις παρά το ξεσήκωμα που δημιούργησε με 2 συγκεκριμένα post του στο forum & τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευε ενάντια στα υπόλοιπα μέλη. Κρίθηκε σκόπιμο να του απαγορευτεί η πρόσβαση στο forum για 2 ημέρες (ban) ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Η δημιουργία επιπλέον λογαριασμού θα έχει ως συνέπεια την μόνιμη απαγόρευση πρόσβασης όλων των λογαριασμών του. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. /sc
theo37 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 egw akousa... ...tin stigmi kiolas pou den exeis dikio se kati... Αποψή σου...
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 kala entaxi pedia to xeftilisate to thema. les kai ekane kanena eglima kanete.krivonte oloi piso apo to daktilo tous mou fenete. efoson o agorastis den rotise kai den ekane ereuna prin to agorasei "kala na pathei" den fteei kaneis. o kathe enas poulaei oso thelei. o agorastis exei tin epilogi.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Έληξε το θέμα. Ο καθένας πορεύεται με τις όποιες ηθικές αξίες έχει (ή του έδωσαν) και κρίνεται γι'αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.