st4vr0s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 theo37 den pezese etsi... exo kai ego kati pentium 75mhz Den vriskeis kanenan na tous doso?
Japan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 an tou eixes perasei leitourgiko me ola ta updates, kai merika "extra" programmatakia, mia xara to pire kai o allos, opote mi niotheis kai asxima oti ton egdyses. Chryssa
phovos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Egw 8a elega na to kopsete edw giati prokaleitai to koino ais8hma me ta post pou kanete...
theo37 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 an tou eixes perasei leitourgiko me ola ta updates' date=' kai merika "extra" programmatakia, mia xara to pire kai o allos, opote mi niotheis kai asxima oti ton egdyses. Chryssa[/quote'] Chryssa απο software τα πάντα!!!
theo37 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Egw 8a elega na to kopsete edw giati prokaleitai to koino ais8hma me ta post pou kanete... Ποιό κοινό αίσθημα? Λες και έγινε η αγοραπωλησία του αιώνα!(Σιγά τα ωά) Αν του χρέωνα και το software θα είχε φτάσει 900!!
plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Krima' date=' mono ayto exw na pw... Kai meta pame kai katigoroume to plaisio kai to kathe plaisio... Magia loipon tou plaisiou pou exei ta panta sxedon 10% pio akriva gia na pianei koroida... MPRAVO TOUS File theo37 pigene pare agori mou to QUEST apo to link sou, krima pou sou eipa min se piasoun kai koroido...[/quote'] Πες τα ρε φίλε.Εδώ θα γίνεται σε λίγο φόνος και θα μας λένε:''Σιγά ρε, φίλος σου ήταν?''.'Οπως είπε κάποιος παραπάνω τουλάχιστον μην το διαλαλείτε.Και για τον φίλο που ανέφερε για αναμάρτητους να του πω ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν πολλοί.Αν υπήρχε ηθική έστω και στο ελάχιστο... 'Αδικα όμως μιλάμε...
insomniac_new Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ποιό κοινό αίσθημα? Λες και έγινε η αγοραπωλησία του αιώνα!(Σιγά τα ωά)Αν του χρέωνα και το software θα είχε φτάσει 900!! πράγματι και πολυ φθηνά μάλλν του το δωσες.. :P:P:P
zaxoys Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Και βέβαια τα προγράμματα που του έδωσες είναι όλα αγορασμένα - γι'αυτο είναι τυχερός που δεν του τα χρέωσες ...
lezadas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 pano apo 300-400 apokliete na to dosis(ektos an einai ligo thima o allos).
phovos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 ""Και για τον φίλο που ανέφερε για αναμάρτητους να του πω ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν πολλοί."" Φιλε plato μπορει να μην εχω πουλήσει ποτε τπτ υπερτιμημενο επίσης πολλές φορες να εχω δόσει και δωρακια[Ετσι γιατι εμενα δε μου χρειαζοταν κατι] αλλά δε θα εβαζα τον εαυτο μου στους αναμαρτητους σε καμία περίπτωση....Ας αφήσουμε την ηθικολογία στην ακρη!! theo37 αυτο που με ενοχλησε δεν ηταν τοσο η εξωφρενική τιμή που εδωσες το συστημα αλλά η λεξη "θυμα" και ο τροπος που τη χρησιμοποίησε ο insomniac_new στο post #43!Δεν ειναι καθόλου ωραιο να κοριδευουμε εναν ανθρωπο και ποσο μαλλον πίσω απ τη πλάτη του... Οσο αναφορα το συνοδευτικό software και οτι δεν το χρεωσες αυτο θα το παρω σαν humor και μαλιστα λίγο κακογουστο... Αυτα ειχα να πω!Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κόσμιος γίνεται και να μη χαρακτηρίσω ατομα και συμπεριφορες μιας και απαγορευεται απο τους κανονες....Και πιστεψε με μου ήταν πολύ δύσκολο!!!
insomniac_new Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 ""Και για τον φίλο που ανέφερε για αναμάρτητους να του πω ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν πολλοί."" Φιλε plato μπορει να μην εχω πουλήσει ποτε τπτ υπερτιμημενο επίσης πολλές φορες να εχω δόσει και δωρακια[Ετσι γιατι εμενα δε μου χρειαζοταν κατι] αλλά δε θα εβαζα τον εαυτο μου στους αναμαρτητους σε καμία περίπτωση....Ας αφήσουμε την ηθικολογία στην ακρη!! theo37 αυτο που με ενοχλησε δεν ηταν τοσο η εξωφρενική τιμή που εδωσες το συστημα αλλά η λεξη "θυμα" και ο τροπος που τη χρησιμοποίησε ο insomniac_new στο post #43!Δεν ειναι καθόλου ωραιο να κοριδευουμε εναν ανθρωπο και ποσο μαλλον πίσω απ τη πλάτη του... Οσο αναφορα το συνοδευτικό software και οτι δεν το χρεωσες αυτο θα το παρω σαν humor και μαλιστα λίγο κακογουστο... Αυτα ειχα να πω!Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κόσμιος γίνεται και να μη χαρακτηρίσω ατομα και συμπεριφορες μιας και απαγορευεται απο τους κανονες....Και πιστεψε με μου ήταν πολύ δύσκολο!!! σε ποιο post μου αναφέρεσαι;
insomniac_new Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Στο post #43[/b'] το γραφω και στο αρχικό!! καλά ρε phobos μας δουλέυεις ; δεν βλεπεις που εχω βάλεις στο τέλος ... ούτε ενα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε δηλαδη;οσο για την τιμή μια πρόταση εκανα εσενα τι σε κόφτει(έσυ το αγόρασες);ασε που η τιμη δεν είναι καθόλου ακραία όπως εχω ξαναπεί. Ωρες ωρες αίσθανομαι πως μιλάω σε 15χρονα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.