billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 να εύχεσαι να μην του πεί κανείς πόσο αξίζει κανονικά ,γιατί σε βλέπω...δεν σε βλέπω
anarmostos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Από πότε φτάσαμε κάποιος να πιάνει κορόιδο κάποιον και να το περηφανεύεται κιόλας..... ΕΕΕΕΕ τουλάχιστον κάντε τις λαμογιές σας αλλά σιωπηλά... Και λίγη ντροπή δε βλάπτει...... Μου θυμίζει το κλασσικό όπου κάτι τύποι τρώνε κάτι οικόπεδα από κάτι γιαγιάδες και το καυχιούνται..... Βρήκες ΘΥΜΑ και έκανες τη δουλειά σου... Μπράβο... Αλλά μην περιμένεις να σε θαυμάζουμε κιόλας.....
insomniac_new Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Από πότε φτάσαμε κάποιος να πιάνει κορόιδο κάποιον και να το περηφανεύεται κιόλας..... ΕΕΕΕΕ τουλάχιστον κάντε τις λαμογιές σας αλλά σιωπηλά... Και λίγη ντροπή δε βλάπτει...... Μου θυμίζει το κλασσικό όπου κάτι τύποι τρώνε κάτι οικόπεδα από κάτι γιαγιάδες και το καυχιούνται..... Βρήκες ΘΥΜΑ και έκανες τη δουλειά σου... Μπράβο... Αλλά μην περιμένεις να σε θαυμάζουμε κιόλας..... Φιλε εσύ αμα θες να το κανεις δώρο καλά κάνεις...αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει καποιος στη στήλη των αγγελιών που να δίνει κάτι σε μκρότερο κοστός απ ότι τον συμφερει πραγματικα
anarmostos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε σου είπα να το δώσει ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ....!!! Απλά είπα ότι άλλο να βγάλεις και άλλο ουσιαστικά να βρεις ΘΥΜΑ!!! Δηλαδή αν έβρισκε κάποια γιαγιά να το πουλήσει 1000 ευρώ θα κάνατε κωλοτούμπες από χαρά? ΑΛΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΓΝΟΙΑΣ
insomniac_new Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 οκ τελειωσε το θέμα ..παντως δεν το θεωρω εκμεταλευση αφου τετοιο συστημα μπορεί να πουληθει σε τετοια τιμη-αρκετα ψηλη μεν αλλα δεν παυει να μην είναι εξωφρενική οπως τη θεώρησαν προλαλλησαντες
random Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 μη μου πεις οτι το πουλησες; σου ειχα βρει αγοραστή με 900 ευρώ . καλα, δεν πειράζει θα του δώσω τον 486 που εχω στο παταρι
theo37 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Από πότε φτάσαμε κάποιος να πιάνει κορόιδο κάποιον και να το περηφανεύεται κιόλας..... ΕΕΕΕΕ τουλάχιστον κάντε τις λαμογιές σας αλλά σιωπηλά... Και λίγη ντροπή δε βλάπτει...... Μου θυμίζει το κλασσικό όπου κάτι τύποι τρώνε κάτι οικόπεδα από κάτι γιαγιάδες και το καυχιούνται..... Βρήκες ΘΥΜΑ και έκανες τη δουλειά σου... Μπράβο... Αλλά μην περιμένεις να σε θαυμάζουμε κιόλας..... Δεν ζητησα το θαυμασμό σου anarmosto!!!! Aν θες στείλε μου 300 euro να του τα δώσω!!!
theo37 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 690??????Τώρα περιμένεις να σου πούμε ότι είσαι σωστός;;; Ρώτα τον εαυτό σου πώς θα ένοιωθε αν αγόραζε κάτι σε τιμή διπλάσια από το κανονικό και θα καταλάβεις. Αφού είδες ότι οι περισσότεροι σου είπαν μια τιμή κοντά στα 350-400' date=' αν το έδινες μέχρι 500 θα ήταν σχετικά τίμιο και για εσένα και για τον αγοραστή. Τώρα με τα 690 τί να πεί κανείς. Με γειά.[/quote'] Δε σου ζήτησα βραβείο!!! Οσο για τα 690 θα αγοράσω ενα οικοπεδάκι που είδα στην Εκάλη!!!!
phovos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Theo37 Σε γενικες γραμμες τον εγδυσες το χριστιανο...[Και μη πεις οχι...] Απο κει και περα όμως καλυτερα να μη μπουμε σε ηθικά θεματα γιατι οπως ελεγε και καποιος πολύ γνωστος κυριος "Ο αναμαρτητος πρωτος το λίθο βαλετω"
insomniac_new Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε σου ζήτησα βραβείο!!!Οσο για τα 690 θα αγοράσω ενα οικοπεδάκι που είδα στην Εκάλη!!!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL πολύ σε πάω ρε theo37
theo37 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Thanks Insomniac! Θες μισό στρέμα που μου περίσσεψε?
insomniac_new Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 lol xexe ,oxi thelw na mou susthseis to thuma pou to edwses to pc..na tou plasarw enan ektupwth pou mou xei ksemeinei....
skoy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Krima, mono ayto exw na pw... Kai meta pame kai katigoroume to plaisio kai to kathe plaisio... Magia loipon tou plaisiou pou exei ta panta sxedon 10% pio akriva gia na pianei koroida... MPRAVO TOUS File theo37 pigene pare agori mou to QUEST apo to link sou, krima pou sou eipa min se piasoun kai koroido...
theo37 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Krima' date=' mono ayto exw na pw... Kai meta pame kai katigoroume to plaisio kai to kathe plaisio... Magia loipon tou plaisiou pou exei ta panta sxedon 10% pio akriva gia na pianei koroida... MPRAVO TOUS File theo37 pigene pare agori mou to QUEST apo to link sou, krima pou sou eipa min se piasoun kai koroido...[/quote'] Skoy δεν εχω να σου πω τίποτα θα αναγραμματίσω μονο το nickname σου KSOY !!!! (Λες και τα βάλατε απο την τσέπη σας κάνετε!!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.