Προς το περιεχόμενο

Πόσο να το δώσω?

theo37

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι γενικά θα έλεγα ότι μια καλή τιμή και για τις δυο πλευρες[ Πωλητης-Αγοραστης ]ειναι τα 300-350ευρω...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dedomeno tou oti an pas e-shop kai vgaleis ena systima paromio me to diko sou kai ligo kalitero theleis 500 KAINOURIO gia to diko sou kapou sta 300 to poly 350...

Gia to allo pou les, den koitas kalitera na vgaleis ena systimataki monos sou i an den ksereis se voithame emeis me to ti na pareis... Se ayta ta leyta vgazeis arketa kalitero kai poiotikotero PC, ekei den leei ti mobo foraei, ti marka einai i vga, o skliros, leei mono noumera gia efe kai papantza... gia emena makrya apo etoima...

Δημοσ.
οκ Phovos με έπεισες,θα το κάνω δώρο!!!

Ειλικρινα δεν το ειπα για να σε απογοητευσω απλα εδοσα μια κανονική τιμή για το συστημα!

Αναλυτικότερα

cpu ~ 60euro

HDD ~ 20-30euro [σαν second hand κανονικα παει περιπου 0,5euro/GB]

Audio ~ 15euro

DvD ~ 15euro [Θα μου πεις "ειναι plextor" Ναι αλλα δε παυει να ειναι ενα απλο DVD]

FX 5200 ~50euro [Και πολλά ειναι]

Monitor ~ 60euro

Modem ~10 euro [Αυτο καλυτερα να το κανεις δώρο...Το ιδιο εχω;)]

RAM ~ 50euro

Μητρική και κουτι[Υποθετο με psu] δε μας λες αλλά σου βαζω σύνολο 70 ευρω για να ειμαι μεσα!

Συνολο 360euro

Η τιμή ειναι βελτιωμένη σχετικά με την πρωτη που ειπα και αυτο όχι γιατι εκανα λάθος αλλά γιατι εριξα λίγο βαρος στη πλευρα του Πωλητη!!!

Αν νομίζεις ότι σε "εριξα" καπου πες το...

Δημοσ.

Pentium 4 2.53 ~50 ευρω

Hd 40 gb WD ~ 25 ευρώ

Soundblaster live 5.1 ~ 10 ευρώ

Ram 512 ~ 50 ευρώ

Dvdrom Plextor ~ 15 ευρώ

Nvidia Geforce FX 5200 DDR 128mb ~ 30 ευρώ

Monitor Nec 17' Crt ~ 80 ευρώ

Modem Supra 56 ~ 10 ευρώ

+ κουτί, psu, πληκτρολόγιο, ποντίκι ~ 60 ευρώ

Σύνολο = 330

Τόσα θα έδινα εγώ, πάντως. Οτιδήποτε παραπάνω μόνο σε άσχετους πιάνει. (Πώπω! Μου δίνεις P4 με 600 ευρώ! Super ευκαιρία!)

:P

Δημοσ.

Αμα θες να γδύσεις κόσμο, βαλε το στη Χρυση Ευκαιρία ,

αν θες να το χαρισεις ελα να το πουλησεις insomnia.

αν το πουλησεις σε φιλο, μη ξεχνας οτι στο πρωτο κολλημα εσενα θα περνει τηλεφωνο για βοηθεια, και τι να κανεις αν θες να συνεχίσεις να εισαι "φιλος".

Δημοσ.

μην ακους κανενα πες του αγοραστη οτι του το δινεις με 600 euro και καντου καμια καλή εκπτωση για να χαρει...

εγω πριν 3-4χρονια πουλησα ενα pentium 1(133ΜΗΖ) 300ευρω χωρίς οθόνη.Οπότε μην κολώνεις..αφου οπως είπες είναι ακαι ασχετος ο αγοραστης ακομα καλύτερα

Δημοσ.
Insomniac το έδωσα 690!!! Σωστός??

Well done.Μπράβο και πάλι μπράβο..

Δεν μπορούσες να πετύχεις καλύτερη τιμή..

Φαινεται είσαι σκλήρός στα παζαρια...LOL

Δημοσ.

690??????

Τώρα περιμένεις να σου πούμε ότι είσαι σωστός;;;

Ρώτα τον εαυτό σου πώς θα ένοιωθε αν αγόραζε κάτι σε τιμή διπλάσια από το κανονικό και θα καταλάβεις.

Αφού είδες ότι οι περισσότεροι σου είπαν μια τιμή κοντά στα 350-400, αν το έδινες μέχρι 500 θα ήταν σχετικά τίμιο και για εσένα και για τον αγοραστή.

Τώρα με τα 690 τί να πεί κανείς.

Με γειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...