Προς το περιεχόμενο

Shrink vs. Decrypter

nemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα μία ταινία η οποία -κατά το DVD shrink- χωράει πλήρως ασυμπίεστη σε 1 dvd (λιγότερο από 4gb μαζί με υποτίτλους + ήχο). Εννοείται πως αφήνω απέξω κάτι συνεντεύξεις, κομμένες σκηνές κλπ. Πέρα από το Re-author του Shrink, μπορώ να την ριπάρω στον δίσκο μου μόνο με το Decrypter? Βρήκα 2 επιλογές σ' αυτό για "Select Main movie only" και "Select Main movie + IFOs" (κάπως έτσι διατυπώνονται) αλλά τα εξαγόμενα και των 2 δεν διαβάζονται από το Media Player Classic, ενώ το PowerDVD διαβάζει μόνο τα εξαγόμενα της 2ης επιλογής. Κάποια συμβουλή?

Χρησιμοποιώ τις τελευταίες εκδόσεις και των 2 προγραμμάτων (Shrink 3.2.015, Decrypter 3.5.2.0).

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λύση 1η: κατέβασε το DVDFab Platinum και με μερικά κλίκ θα κάνεις αυτό που θέλεις . ( έχει Ελληνικό Lang )

Λύση 2: Κατεβάζεις όλο το DVD με το Decrypter σε File Mode , και μετά με το Nero Recode αφαιρείς ότι θέλεις ( έτσι κάνω τα δικά μου ).

Και οι δύο λύσεις παίζουν άψογα σε όλους τους Player ( comp. & stand alone )

P.S. Πάντως και με το Decrypter που κατεβάζεις μόνο το έργο εμένα μου παίζει και σε PowerDVD και σε WinDVD και στο Nero Show Time .

Δημοσ.

Νομιζω οτι το dvd shrinkειναι πιο ευκολο στη χρηση.Βεβαια εαν θες να εχεις και την καλυτερη ποιοτητα χρησημοποιησε το DVD Rebuilder,απλα αργη η συμπιεση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αλλά δεν θα ήθελα να παίξω με άλλα προγράμματα καθότι το να βρεις ταινία που χωράει ασυμπίεστη σε dvdr είναι σπάνιο, ενώ η δουλειά μας γίνεται -έστω και με συμβιβασμούς- με shrink και decrypter. Αν κάποιος γνωρίζει πώς λειτουργούν οι 2 επιλογές του decrypter που ανέφερα ας απαντήσει.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

file nemos egw aythn thn epilogh sta settings tou decrypter thn exw sto "All" kai den exw kanena provlhma sto ripping..vaze ta ola sto disko me ripping kai meta kove oti den thes na krathseis (trailer ktl).den kserw an se voithaei h apanthsh mou,pantws prospathisa. :grin: :grin:

Δημοσ.
file nemos egw aythn thn epilogh sta settings tou decrypter thn exw sto "All" kai den exw kanena provlhma sto ripping..vaze ta ola sto disko me ripping kai meta kove oti den thes na krathseis (trailer ktl).den kserw an se voithaei h apanthsh mou,pantws prospathisa. :grin: :grin:
Καλωσήρθες. Νομίζω όμως ότι ο nemos θα έχει βρεί μετά από τόσο καιρό λύση στο πρόβλημά του. ;)
Δημοσ.

άααστο να ζωντανέψει λίγο το ποστ ρε gerontas ;-)

btw - αφενός έχω μεγαλύτερα προβλήματα αυτόν τον καιρό - αφετέρου κατέληξα ότι το θέμα είναι να μπορείς να ριπάρεις μία ταινία έστω και με έναν τρόπο - οπότε το θέμα πάαααγωσε ;-)

από τα υπόλοιπα ποστ βλέπω ότι καλές λύσεις είναι τα anydvd και dvdfabdecrypter, οπότε θα μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι για αρκετό καιρό ακόμα...

Δημοσ.

Εχε κανεις καποιο λινκ για το AnyDVD se full εκδοση ?

Πηγα στις ακατανομαστες σελιδες των cr...z και μου το κανε το μηχανημα καινουριο με αυτα που πηρα απο εκει μεσα (αυτο που ηθελα παντως δεν προλαβα να το παρω...)

Εγω γενικα με σρινκ γραφω αλλα εχω βρει 4-5 δισκακια που δεν αντιγραφονται ουτε με shrink ουτε με decrypter!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...