Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να μου πει καποιος πως σκ@τ@ πυροβολούμε στο lock on?

insomniac_new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια σημερα πηρα το εν λογω game από το video club και δεν ξερω πώς να το παίξω;

καταρχάς δεν ξερω πως αλλάζεις κατέυθυνση δοκιμασα με τα βελάκια αλλά εμπλεξα τα μπούτια μου.Επίσης πως γίνεται να πυροβολήσουμε τον αντίπαλο;πατάω space αλλα δεν γινεται τίποτα;

μπορεί να μου πει καποιος τα βασικα για να μπορέσω να παίξω;

Δημοσ.

e nai re file an den diavaseis to manual pou pas........dld ade k vrhkes pws purovolaei meta tha exeis alles toses erwthseis.....to leew afto epeidh k egw asxoloume me aeroplana(FS9 mono) k otan to dokimasa to en logw game kourasthka polu na vrw ti k pws...k de marese katholou na pw thn alhtheia to game...alla eleos oloi tembeliazoume oxi omws k etsi .... filika panta

Δημοσ.
e nai re file an den diavaseis to manual pou pas........dld ade k vrhkes pws purovolaei meta tha exeis alles toses erwthseis.....to leew afto epeidh k egw asxoloume me aeroplana(FS9 mono) k otan to dokimasa to en logw game kourasthka polu na vrw ti k pws...k de marese katholou na pw thn alhtheia to game...alla eleos oloi tembeliazoume oxi omws k etsi .... filika panta

dikio exeis alla egw eimai pio arcade tupos kai den mporw na diavazw manuals...

tespa ok thanks olous pantws

Δημοσ.
dikio exeis alla egw eimai pio arcade tupos kai den mporw na diavazw manuals...

Λάθος παιχνίδι διάλεξες.Και να μάθεις πώς να το χειρίζεσαι,είναι θέμα χρόνου μέχρι να το παρατήσεις.Έχω κάνει και εγώ παρόμοιες απόπειρες αλλά... τίποτα! :wink:

Δημοσ.

Δεν γίνεσαι πιλότος σε μια μέρα. Πρέπει να γράψεις πολλές ώρες πτήσης.

Καλό το Lock on αλλά αν θες την γνώμη μου Falcon 4 ο καλύτερος εξομοιωτής πτήσεων που έγινε ποτέ.

Δημοσ.
Λάθος παιχνίδι διάλεξες.Και να μάθεις πώς να το χειρίζεσαι,είναι θέμα χρόνου μέχρι να το παρατήσεις.Έχω κάνει και εγώ παρόμοιες απόπειρες αλλά... τίποτα! :wink:

λογω γραφικών το πήρα...αλλά μαλλον το βαρέθηκα κιολας..

Δημοσ.
Δεν γίνεσαι πιλότος σε μια μέρα. Πρέπει να γράψεις πολλές ώρες πτήσης.

Καλό το Lock on αλλά αν θες την γνώμη μου Falcon 4 ο καλύτερος εξομοιωτής πτήσεων που έγινε ποτέ.

το έχω και το falcon αλλα το βαρέθηκα και αυτό..ξενερωσα με τα γραφικά του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...