Προς το περιεχόμενο

PC που κλεινει ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα pc το οποιο εχει επανω 2 σκληρους δισκους, ενα dvd-r & ενα dvd-rom.

Μολις ζορισω λιγο το συστημα ας πουμε οτι κανω μεταφορα απο το dvd-rom στο σκλ.δισκο σβηνει το μηχανημα!

Εχω αλλαξει μνημη RAM, την εχω ελεγξει με mem-test μηπως εχει καποιο προβλημα αλλα (2χ256ΜΒ) δεν μου βγαζει errors.

Το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου, της καρτας γραφικων και του επεξεργαστη λειτουργουν κανονικα.

Το dvd-r και τον σκλ.δισκο τα προσθεσα στο συστημα πριν μερικες ημερες. Πριν δεν γινοταν αυτο.

Μηπως φταει το τροφοδοτικο; Μηπως ρουφανε τοσο πολυ ρευμα και δεν αντεχει το τροφοδοτικο και εχει σαν αποτελεσμα να κλεινει το συστημα; ή ειναι χαζη σκεψη;

Δωστε καποια λυση γιατι εχω εκνευριστει με τα απανωτα shutdown.

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις? Το pc κλεινει εντελως η κανει restart? Aν κλεινει τελειως τοτε μαλλον τροφοδοτικο ειναι, και αλλαξε το γρηγορα μην καει και μαζι του παρασυρει και αλλες συσκευες.

Δημοσ.

Επειδή δεν το έκανε παλιότερα και έιχες απ' οτι καταλαβαίνω τα ίδια πράγματα, πρίν αλλάξεις το τροφοδοτικό σου ανοιξε το PC σου και φύσα το (εναλλακτικά βγάλτο και πήγαινε στο βενζινάδικο αν δεν έχεις αλλο τρόπο. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΥΚΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ)

Δημοσ.
Επειδή δεν το έκανε παλιότερα και έιχες απ' οτι καταλαβαίνω τα ίδια πράγματα...

Den eixe ta idia, prosthese 1 skliro kai to dvd-r, opote einai poly pithano na einai to trofodotiko.

Chryssa

Δημοσ.

alaxe tin thesi sta ide pou exis valis ton skliro dikso kai to dvd

protimotero an exis ena disko idi kai exis prosthesis deutero na ton valis san slave sto proto ide kai to dvd-r sou san master sto second ide....ta fisimata kai ta memory kai ta power suply den exoun kamia sxesi me to na svini to pc se metafora files i whatever na kani restart.Sinothos einai to dma mode pou einai to provlima me to dvd-r kai analoga me ti ipostirixi exis apo to main board sou...stin xeiroteri periptosi afise mono to teleutaio dvd-r pou prostheses kai vgale to dvd kai des an sou kani to idio provlima

Δημοσ.

Sto 1o IDE exo san master ton megalo disko kai slave ton mikro. Sto 2o IDE exo master to DVD-R kai slave to DVD-rom. To pc to fisiksa me mixanima piesis aera alla den eida apotelesma.

Ena trofodotiko 350W an valo avrio 8a moy kalipsei tis syskeves pou exo epano?

Δημοσ.

Τροφοδοτικό άλλαξε.Ένα 400άρι καλό τουλάχιστον. Είναι προφανές οτι δεν επαρκεί αφού τα προβλήματα άρχισαν από τότε που πρόσθεσες 2 επιπλέον συσκευές.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...