denexo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 ....υπάρχει κανείς που να το έχει καταφέρει; Κατά το probing αναγνωρίζει τους δύο δίσκους ξεχωριστά αλλά όχι σαν 1 όπως θα έπρεπε (αφού έχω ορίσει hardware raid από το bios).
denexo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Εννοείται ότι παίζει σωστά(85Μb/s στο sisoft). Απλώς και από ένα ψάξιμο στο internet όλοι λένε "αν καταφέρεις να έχεις μαζί windows raid και linux raid, πες και σε εμάς πως το έκανες".
Highlander Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Είναι hardware Raid έτσι δεν είναι ; Εντύπωση μου κάνει, διότι σε μία περίπτωση (με PCI κάρτα) δεν είχα βάλει ούτε drivers ούτε τπτ άλλο. Τα Windows δεν ήξεραν καν ότι είχα raid. Έχω καιρό να φτιάξω και μάλλον έχω μείνει πίσω...
denexo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι το Sil3112 υλοποιεί software και όχι hardware raid, παρότι τσιπάκι ενσωματωμένο στην mobo. Οπότε πιάσε το αυγό και κούρεψε το!!! Thanks πάντως για την βοήθεια.
Highlander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Κατά σύμπτωση εχθές έφτιαξα RAID 1 με μία Abit AS8 (φανταστικό μοντέλο) και όντως ήθελε drivers. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να υπάρχει και για linux, πράγμα που δεν είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.