mamep Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ποιο είναι ένα καλό forum module για το mambo? δοκίμασα το SMF bridge, αλλά δεν μου αρέσει επειδή το look & feel είναι τελείος διαφορετικό. phpBB component v 1.2.4 RC2 apo ton websmurf... http://forum.mamboserver.com/showthread.php?t=5 fainete polu kalo den to exo dokimasei akoma... tha to testaro mia apo tis epomenes meres..
koutsou Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Παιδιά πως γίνεται να βάλουμε ένα section για downloads στο mambo?Εαν υπάρχει αυτή η δυνατότητα βέβαια.
koutsou Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ακόμη ένα πρόβλημα : Εγκατέστησα το phpBB component v 1.2.4 RC2 αλλά μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα phpBB : Critical Error Could not query config information DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table 'olatakala.phpbb_config' doesn't exist SELECT * FROM phpbb_config Line : 223 File : common.php Σε κάτι οδηγίες λέει:run upgrade_1.2.2_to_1.2.3.sql agains your database with phpMyAdmin or any other tool Πως γίνεται αυτό?Δεν τα κατάφερα. Συγνώμη άμα η ερώτηση είναι χαζή αλλά είμαι καινούργιος και ακόμη ψάχνομαι!
magma Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Παιδιά μια βοήθεια! Μετά από άπειρες ώρες και ταλαιπωρία κατάφερα να στήσω την php 5.0.9 στον IIS. Μετά από ακόμα περισσότερες ώρες κατάφερα η αρχική σελίδα του mambo (installation) να δει τη mysql (ο IIS δηλαδή) και να μου τα βγάλει όλα πράσινα. Όμως όταν βάζω username και Password (σωστά, από κονσόλα συνδέομαι κανονικότατα) μου βγάζει wrong username or password!!! Ξέρει κανείς τι παίζει. Η mysql είναι η 4.1.κάτι!
magma Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Tελικά λύθηκε το πρόβλημα, για όποιον έχει το ίδιο, αυτό που πρέπει να κάνει (στη δικιά μου σύνθεση δουλεψε) είναι να μπεί στη mysql και να γράψει > set password for 'username'@'host' = OLD_PASSWORD('password'); γιατί απότι κατάλαβα οι παλιοί client έχουν πρόβλημα με την 4.1 γιατί κάνει άλλο password encryption. Όποιος και αν ήταν ο λόγος πάντως μετά από αυτό δουλεψε!
_filippos_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Έβαλα το XAMPP , πέρασα το mambo και όλα καλα. Πριν όμως κανω την εγκατάσταση , πήγα στο mysqladmin και δημιούργησα μια database me ονομα website1. Δεν ξέρω όμως πως θα το σβήσω γιατί με την εγκατάσταση του mambo δημιουργησα database με άλλο ονομα. Ακομα, τα αρχεία της database σε ποιον φάκελο βρίσκονται;
macman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Παιδιά πως γίνεται να βάλουμε ένα section για downloads στο mambo?Εαν υπάρχει αυτή η δυνατότητα βέβαια. Μπορεί να είναι αργά για απάντηση, αλλά ίσως και να το χρειάζεσαι ακόμη: χρησιμοποίησε το component remocitory ( http://mamboforge.net/projects/remository/ )
angelos0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 kai epi thn eukaireia na 8ymisw oti bgke update prin liges meres
eliasan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Παρακαλώ διαβάστε την ενότητα "Mambo vs Mambo" στο insomnia.gr, ή επισκευθείτε το http://www.mamboportal.gr για να μάθετε τα νεώτερα σχετικά με το Mambo και τις εξελίξεις που δημιούργησε η ίδρυση από την Miro του Mambo Foundation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.