Προς το περιεχόμενο

Dvd Copy On The Fly

kingvazelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
yparxei kapoio prog pou na kanei dvd copy on the fly [/b'] ?

Καλησπέρα.

Πρώτα απο όλα το CLONE CD\DVD v5.1.0.0 , NERO , EASY MEDIA CREATOR κ.α.

P.S. Δεν κατάλαβα λάθος ε?

Δεν πιστεύω να εννοείς συμπίεση και αντιγραφή On The Fly γιατί αυτό απο οτι ξέρω ακόμα δεν γίνεται .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω παντα εχω "πεσει" σε buffer underrun οποτε εχω δοκιμασει on-the-fly σε dvd.

Δημοσ.
Εχω παντα εχω "πεσει" σε buffer underrun οποτε εχω δοκιμασει on-the-fly σε dvd.

Καλησπέρα.

1. Μήπως το Recorder και το Player είναι στην ίδια IDE ?

3. Τσέκαρε το DMA στα μηχανηματά σου .

P.S. Με το Nero Info Tool μπορείς να δείς το DMA , το οποίο πρέπει να είναι ON εάν κάποιο απο τα 2 μηχανήματα είναι OFF πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση στον ανάλογο IDE Controller ( Primary or Secondary )

και επανεκκίνηση .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nai einai stin idia IDE... den nomizo na paizei rolo omos... ola ta CD otan ta kano on-the-fly den tha eprepe tote kai ekei exo buffer-underruns?

Δημοσ.
Άσχετο(στα δικά μου μηχανάκια...).

Μετά το μήνυμα σου έκανα κάποιες δοκιμές και διαπίστωσα ότι και εγώ δεν έχω πρόβλημα .

Αρα θα έφταιγαν τα DVD , όταν είχα πρόβλημα με buffer underrun ( με όποιο πρόγραμμα και να δοκίμασα ) χρησιμοποιούσα +BulkPaq & -Datawrite , τώρα γράφω σε +Ritek & -Ridisc και γράφει μια χαρά , παρόλο που τα Buffer ανεβοκατεβαίνουν , ενώ σε ξεχωριστές IDE τα Buffer είναι σταθερά Full .

Δημοσ.

Egw padws exw parathrhsei to ekshs.Otan ena dvd einai asimpiesto to grafw kanonika on the fly.An ena dvd einai perasmeno apo shrink kai meta paw na to grapsw on the fly mou leei na eisagw dvd enw yparxei kanonika mesa.Dokimazw apo nero pada.

Δημοσ.

Σχετικά με το dma και τα ide κανάλια.Αν έχετε Plextor τότε οπωσδήποτε να το έχετε σε ένα κανάλι ide ως master και ΠΑΝΤΑ μόνο του.Για τα άλλα DVD-recorders δεν ισχύει αυτό λόγο του οτι δεν έχουν 8mb buffer.Αυτό είναι που κάνει τη "ζημία" στα Plextor.Για σωστές εγραφές όμως καλό θα ήταν το DVD-Rom (Source Drive) να είναι σε διαφορετικό ide απο το DVD-recorder (Destination Drive).

Δημοσ.

Όταν τα είχα και γω στο ίδιο IDE δε μου έκανε on the fly αντιγραφή στο Nero.

Για έτοιμα δισκάκια (κωδικοποιημένα-γραμμένα) χρησιμοποιώ το alcohol 120%.

Δημοσ.

το alcohol 120% παντως σε μενα δουλευει μια χαρα και on the fly.Στα συμπιεσμενα δισκακια μιλαμε παντα γιατι αλλιως με any dvd+shrink

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...