Dioni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Πρόσφατα τράβηξα κάποιο βίντεο ( avi format ) χρησιμοποιώντας μια ψηφιακή μηχανή της canon. Κράταγα τη μηχανή κατά τέτοιο τρόπο ώστε το βίντεο που τράβηξα να χρειάζεται περιστροφή (rotate). Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;;;;
dtkos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Το μόνο που βρήκα απ'αυτά που έχω είναι τα ACDSee v7 (δεν ξέρω αν και το v6 το κάνει)
Dioni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δεν θέλω απλά κάποιο player με αυτη τη δυνατότητα, αλλά λογισμικό το οποίο να έχει μόνιμο αποτέλεσμα. (δηλαδή με όποιο player και να παίζω το βίντεο, να ΄το βλέπω σωστά και όχι ανάποδα)
Slay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ola ta video editing programmata to kanoyn ayto poy thes, mono poy gia na mhn soy meinoyn kommatakia me mayro thelei kai ena scale up, kai meta re-encode bebaia etsi.
HexStatic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 MOvie maker 2 .. katebase to apo to site tis microsoft.. grigoro, aplo ,eukolo... free
Dioni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δοκίμασα το Mοvie maker 2, ωστόσο το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο wmv αρχείο, και οχι avi. θα ρίξω μια ματιά επομένως και στο ACDSee
rebel2000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Dokimase kai to virtualdub. Exei rotate sta filters.
MasterX Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ξεθάβω αυτό το ποστ για να μην ξεκινήσω άλλο... Θέλω να περιστρέψω βιντεάκια από κινητο με καταληξη .asf Δοκίμασα με το virtualdub αλλά δεν υποστηρίζει αυτό το φορμά.... Ξερει κανείς με πιο προγραμμα θα το καταφέρω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.