Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σκληρο δισκο

deviant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα στο PC μου σκληρο 80GB και τον βλέπει ως 30αρη....!!!

Εχω λειτουργικο WinXp το PC ειναι P3 (566Mhz) δεν θυμάμαι τη μάρκα είναι η motherboard.... :( τι να φτέει? Υπάρχει λύση?

ΤΗΝΧ

Δημοσ.

loipon,

1) sto BIOS, sto menu poy soy kanei auto-detect toys diskoys, bale tin deyterh epilogh, oxi ayth poy leei (y), enw sto proto menu, dhlwse ton ws auto, oxi LBA klp klp...an den paijei, kane to 2o

2)frontise na breis ti mitriki exeis, mpes sto site, kai des an ypostirizei megaloys diskoys, k an to kanei, tote kati allo paizei.an den, tote giayto ston blepei ws mikrotero.8ewrhtika ftiaxnei me BIOS update, alla an den, tote yparxoyn kapoia programmatakia(apo diskoys quantum nomizw) poy soy fortwnei kati san drivers stin arxh, prin ta windows, kai einai gia ayth thn doyleia....ex sthsei se 166Mhz enan 20ari kai epaije mia xara.alliws ton eblepe ws 8ari...

Δημοσ.

Μήπως είναι Maxtor και έχει ένα jumper που τον δηλώνεις ως 32 GB σε περίπτωση παλαιού λειτουργικού? Αν ναι, βγάλτο και κάνε ξανά format. Αν δεν βγάλεις άκρη, τρέξε το partition Magic και θα τον δει κανονικά.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι μάλλον θέμα υποστήριξης από το μπόρντ...

Βρίσκεις το μοντέλλο και κατεβάζεις από το site του κατασκευαστή ένα τελευταίο BIOS update που τα διορθώνει αυτά τα θέματα.

Αν δεν ξέρεις τότε ρώτα οποσδήποτε όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...