perrys Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Παιδιά για χαρά, εχω μια club Ati 9800xt και σκεφτόμουν να αλλάξω τον ανεμηστήρα της και να βάλω το Arctic Cooling ATI Silencer 3 που είδα στην σελίδα της Chekmate και θέλω να ρωτήσω κάτι πραγματάκια. Ο default ανεμηστήρας βγαίνει εύκολα? Απο θόρυβο πως πάει το έχει δοκιμάσει κανεις? Η θερμοκρασίες απο 65-70 βαθμούς που έχω στην κάρτα που ενδέχεται να φτάσουν? Μήπως έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο??
giorgos th. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 valto xalara.tha deis diafora kai stis temps kai ston thorivo.o default logika tha einai pano stin karta me vides.opote ksevidoneis kai eisai komple. parto pantos..
paravatis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 nai, ontos parto! sta temps tha deis kata pasa pithanotita meiosi kai apo thoryvo tha iremiseis arketa...
evansdimo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δωστης και γκαζια μετα. Θα overclockarete full.
perrys Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Παιδιά για χαρά πήρα Arctic Cooling ATI Silencer 3 τελικά και λέω ωα σας πω εντυπώσεις και απορίες. Η θερμοκρασία της κάρτα πήγε από 70 βαθμούς, 55-60C. Η θερμοκρασία του κουτιου έπεσε απο 30 στους 25 και του επεξεργαστή απο 45 στους 40. Η απορία μου είναι η εξής? Εχω την εντύπωση ότι ο ανεμηστήρας αντί να βγάζει αέρα, και να φεύγει έξω ο αέρας, αυτό βάζει από πίσω αέρα? έτσι είναι το σωστό? να παίρνει αέρα απο έξω και να το στέλνει μέσα?
giorgos th. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 oxi re si.pairnei aera mesa apo to kouti kai vgazei ton zesto apo piso.gi auto epese i thermokrasia tou koutiou sou.
perrys Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Απλά ρε συ Giorgo είχα βάλει το χέρι μου κάτω από τον ανεμηστήρα και μου το φύσαγε,και μετά έβαλα ένα τσιγάρο από πίσω να δω που θα πάει τον καπνό και σαν να τον τραβάει μέσα κουφό δεν είναι αυτό. Εγώ πάντως και έτσι να είναι,είμαι πολυ ευχαριστημένος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.