Προς το περιεχόμενο

Avermedia karta TV sta 37.5 eyro.aksizi???

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to plaisio poulaei karta tv avermedia-aver tv go 007 FM sta 37.5 eyro.ti exei pari kaneis?aksizi?einai liga ta lefta alla den ksero ti gietai.pantos sto plaisio oi kartes aytes feygoyn sinexia.ti lete?

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι μου τη πηρε και λεει οτι ειναι μια χαρα. Δεν ξερω δεν εχω ακουσει ασχημα λογια. Για να βλεπεις TV καλη θα ειναι.

Δημοσ.

την αγορασα. Πολύ καλή είναι για τα λεφτά της. Πιάνει και radio και συνεργάζεται άψογα με τα winXP.

Με τα λεφτά αυτά θα περίμενε κανείς να πάρει μόνο κάρτα radio αλλά κάνει πολύ περισσότερα. (+Capture από αναλογικό VHS video, +κάρτα TV)

Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι με το software που έδινε για να κάνεις capture σε ποιότητα καλύτερη από MPEG1 δεν αρκούσε ο δικός μου AthlonXP 2400+ (έχανε frames)

Γενικά για τα λεφτά της πάντως αξίζει.

Δημοσ.

to mono siguro einai oti de aksizi na dinis leuta gia kartes tileorasis toylaciston de aksizi na dini polla leuta. ego eixa pari hauppage wintv theather 80 xiliades kai me dolby ixo . telika h piotita tis itan poli metria to radio mono aksize . gia capture prepei na xis poli kalo mixanima ktlp ktlp . ara kala ekanes kai pires me 37 euro karta ;)

Δημοσ.

Introducing the best value for your multimedia needs! By incorporating the latest Philips "TDA8275 chipset" the new AVerTV GO 007 Plus supports all terrestrial analogue standards (NTSC/PAL/SECAM) .....

Οπότε no filmnet...........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η κάρτα αξίζει και με το παραπάνω!Έχω δοκιμάσει πολλές κάρτες τηλεόρασης και είναι καλή ειδικά για τα λεφτά της.Πραγματική plug-n-play.Πιάνει καλα τηλεόραση και ραδιόφωνο και το τηλεχειρηστήριο λειτουργεί μια χαρά.Το Μαμίσιο software ειναι καλό & εύχρηστο.

Δημοσ.

Παιδιά μπορέσατε να τη δουλέψετε με κανένα άλλο πρόγραμμα για capture ΤV εκτός απ' το δικό της?

Γιατί με όσα τη δοκίμασα δεν ακουγόταν ήχος και δεν έχει και κανένα audio out να τη συνδέσω με το audio in της κάρτας ήχου...

Με το δικό της ολα οκ αλλά δεν έχει καλή ποιότητα ήχου...

Δημοσ.
Τι chip φοράει η συγκεκριμένη κάρτα ξέρουμε? Επίσης με τα XP Media Center συνεργάζεται?

H karta foraei to Philips SAA/131E kai den synergazetai me Media Center 2005.

Dystyxvs h symvatothtes hardware se MCE 2005 einai elaxistes mias kai exei apaithsh to tv tuner na exei chip mpeg2 se hardware :-(

A re Bill ti mas kaneis !!!!

Thn exv kai egv thn kartoula pou gia ta lefta ths den einai asxhmh an kai opos eipe kapoios filos thelei cpu kalh gia na mhn xanei...

Δημοσ.

pantws sto pc word prwtinoun mia karta tis asus pou kanei kapou sta 38 euro se epidwseis apoti lene einai kaliteri akoma kai apo akrivoteres kai fisika i apodwsi pros timi einai sta ipsi.........

Δημοσ.

Λες την "ASUS TV TUNER FM CARD";Φθηνοτερη τιμη για Ελλαδα την εχω βρει στα 47,5 ευρω απο http://www.priveshop.gr Έχει ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα με την Avermedia.Το τηλεχειριστηριο της παντως συνδεεται σε USB & οχι σε υποδοχη πανω στη καρτα.Αυτο υποθετω ειναι καλο διοτι διευκολυνει τη χρηση τηλεχειριστηριου & σε αλλα προγραμματα.Δε ξερω αν "πιανει" καλο ραδιοτηλεοπτικο σημα.Παντως σε θεματα στο forum http://www.tv-cards.com διαβασα οτι το μαμισιο software ειναι βαρυ & δυσχρηστο.Για μενα το μαμισιο sofware ειναι το Α & το Ω σε Tv-Tuner.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...