grstillman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Πρόσφατα αγόρασα μια 19άρα Samsung TFT με ένα $%$@%καμμένο pixel στο κέντρο που είναι τις περισσότερες φορές πράσινο. Η εγγύηση προϋποθέτει 7 καμμένα για αντικατάσταση. Υπάρχει τρόπος να πάθει κάποιο ατύχημα για να μου την αντικαταστήσουν? Τι προτείνετε??? Μπορεί έστω να επισκευαστεί με δικά μου έξοδα?
paravatis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 i samsung ap'oso thymamai apo 1/1/05 dinei 0 pixel eggyissi gia ena 6mino. itan kai stin homepage tou insomnia gia kamposes meres... gia kane ena check na deis ti paizei giati einai mlkia to kammeno...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 to pixel den einai kammeno .an itan kameno tha itan mavro . to provlima einai oti to pixel einai elatomatiko . apo oti xsero diaferei i egiisei apo kameno se elatomatiko . pare ena tel ti samsung na deis .
green_beret Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δηλαδη καπου διαβασα οτι καθε pixel αποτελειται απο 4 υπο-pixels και δεν πιανεται καμμενο στην εγγυηση αν δεν εχουν χαλασει ολα. Αυτο ισχυει???
Directx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Ουσιαστικά από την στιγμή που το pixel του TFT panel δεν ανταποκρίνεται στις πρέπουσες χρωματικές αλλαγές, υπαιτιότητας hardware, θεωρείται κατεστραμμένο ή αυτό που λέμε «καμένο» ή «κολλημένο» (είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα καθώς το pixel παύει να ανταποκρίνεται).. Καμία φορά παίζει ρόλο σε πιο σημείο του panel έχει εμφανισθεί, έτσι εάν είναι στο κέντρο (συνεπώς άμεσα εμφανή & ενοχλητικό) μπορεί ευκολότερα να διεκδικηθεί (σε συνάρτηση πάντα με τους όρους εγγύησης του κατασκευαστή) η αλλαγή. Σε γενικές γραμμές καλό είναι να αγοράζουμε TFT panels που προσφέρουν άμεση αντικατάσταση από το πρώτο προβληματικό pixel.. Καλή τύχη!!
nikosaf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Είχα μια samsung TFT 15'' που μου είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσα. Δοκίμασε το με δική σου ευθύνη... Πάρε ένα βαμβακερό πανί και τρίψε αρχικά απαλά στο σημείο του pixel . Εμένα μου διορθώθηκε το πρόβλημα και εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί κανονικά
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δηλαδη καπου διαβασα οτι καθε pixel αποτελειται απο 4 υπο-pixels και δεν πιανεται καμμενο στην εγγυηση αν δεν εχουν χαλασει ολα. Αυτο ισχυει??? to kathe pixel apoteleite apo 3 sub pixels . to kathe sub pixel exei ena apo ta 3 vasika xromata .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.