Προς το περιεχόμενο

zeus-linux

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι μην το εγκαταστήσεις δοκίμασέ το (αν είναι Live cd) πρώτα

και μετά βλέπουμε. γιατί και εγώ την είχα πατήσει με το cnoppel που ήταν ελληνικής κατασκευής και αφού το έβαλα μου έβγαζε ένα κάρο προειδοποιείσεις

του στυλ:προσοχή είναι σε πειραματικό στάδιο μπορει κάποιες συσκευές να μην δουλεύουν και τελικά δεν έβλεπε τα drive, εκτυπωτή, modem.

Δημοσ.
Η γνώμη μου είναι μην το εγκαταστήσεις δοκίμασέ το (αν είναι Live cd) πρώτα

και μετά βλέπουμε. γιατί και εγώ την είχα πατήσει με το cnoppel που ήταν ελληνικής κατασκευής και αφού το έβαλα μου έβγαζε ένα κάρο προειδοποιείσεις

του στυλ:προσοχή είναι σε πειραματικό στάδιο μπορει κάποιες συσκευές να μην δουλεύουν και τελικά δεν έβλεπε τα drive' date=' εκτυπωτή, modem.[/quote']

Δεν έβλεπε εκτυπωτή και modem ok αλλά δεν έβλεπε drive? Αυτό λίγο δύσκολο μου φαίνεται... Μήπως έκανες κάτι λάθος? Δεν νομίζω να μην έχουν precompiled kernel με support για floppy Και cdrom! Η εγκατάσταση πως έγινε μετά;

Δημοσ.

δεν το εχω εγκαταστησει,δοκιμες κανω αφου εχω 2 σκληρους και ετσι δεν με πειραζει,εχω βαλει διαφωρες διανομες αλλα μαλλον θα καταληξω στο Mandrake 10.1 που ειχε το περιοδικο.στο ιντερνετ πως θα συνδεθω με το Mandrake 10.1?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...