psilos2000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Η κατάσταση: Εβαλα να δοκιμάσω ενα boot manager (Acronis), και σήμερα ήθελα να τον απεγκαταστήσω αφου λοιπόν έκανα uninstall , έκανα restart οπου έβγαινε ένα μύνημα που έλεγε οτι έλειπαν κάποια αρχεια απο τον boot manager και οτι έπρεπε να τα αντικατστησω και μετά κολούσε το σύστημα. Πάνω στον πανικό μου (αρχιζε το Fame story σε 40 λεπτά!!) ήθελα απλα να κάνω boot για να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα.Το πρώτο bootable cd που βρέθηκε μπροστά μου ήταν των WinXp proF. Ετσι ξεκίνησα την εγκατάσταση μέχρι το σημείο που ζητάει το serial number.Μετα έκανα restart και μπήκα στα win2000 μια χαρά 5 λεπτά μετα την έναρξη της εκπομπής To πρόβλημα: Θέλω λοιπόν να απεγκαταστήσω πλήρως, την μερική εγκατάσταση των WinXP που έκανα στον δεύτερο σκληρό.Εννοείτε χωρις format!(Ενα απλό delete αρκεί?) Υπάρχει τρόπος?
skoy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 nai, ena aplo delete, ola ta arxeia pou exei valei, an yparxei deyteri kataxwrisi sto boot.ini svise tin, kai tin epomeni fora kane apla ena fixmbr apo to repair console twn xp. XP exeis telika panw i y2k?
psilos2000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 2000 prof sp4 !!! Τα xp τα ανέχτηκα για μια μέρα, ευτηχώς δεν ειχα πετάξει το cd, δεν έχασα το fame κατι καλό κανανε και τα xp! Είπα να δοκιμάσω την repair console αλλα ο χρόνος πίεζε και δεν είχα ώρα για πειραματισμούς (tv-tuner γαρ!)
patrickdrd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Σωστός ο παίκτης! Κ εγώ φανατικός οπαδός των Windows 2000 Prof!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.