tpelek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Θέλω να φτιάξω έναν Domain Server με Active Directory με windows 2003. Έχω πάρει ένα βιβλίο( οδηγός Windows Server 2003) και έχω εγκαταστήσει και ρυθμίσει τον DNS και το Active Directory δημιουργώντας τους χρήστες που θέλω. Μέχρι εδώ όλα καλά… Το πρόβλημα είναι μόλις πάω να βάλω ένα PC στο Domain, μπαίνει κανονικά αλλά μετά το restart αν κάνω logon με κάποιον χρήστη του Domain αργεί πάρα πολύ να μπει (5 λεπτά περίπου) και άμα πάω στους χρήστες για να προσθέσω κάποιον τις περισσότερες φορές δεν βλέπει τους χρήστες του Domain αλλά και όταν τύχει και τους δει μπορώ να επιλέξω κάποιον αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρώνετε βγάζοντας μήνυμα λάθους. Τι μπορεί να φταίει ;
dimitris__ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 είναι κατα 99% πρόβλημα DNS. Βάλε στα pc σου το DNS σου καρφωτά. Εναλλακτικά κάνε ένα google για slow logon και DNS
dp1975 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Αν ΔΕΝ χρησιμοποιείς DHCP για τα PC του δικτύου, τότε το πρόβλημα είναι 100% ότι δεν έχεις δηλώσει στα PC ως DNS server το ΙΡ του Domain Controller. Κάντο και θα λύσεις το πρόβλημά σου. Αν πάλι δεν ισχύει αυτό, τότε έχεις στήσει λάθος το DNS server στον domain controller.
tpelek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Είχα κάνει 2 προσπάθειες την πρώτη με DHCP και την δεύτερη με Static IP. Στην δεύτερη όντως είχα ξεχάσει να βάλω IP στο DNS, το έκανα και δούλεψαν όλα ΟΚ. Στην πρώτη με τον DHCP ίσως να μην το είχα ρυθμίσει σωστά. Ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.