Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Eπεσε στα χερια μου ενα Sharp GX20 και ηθελα να στειλω mms αλλα μπαααα..τιποτα!Μπηκα στο site της Τim αλλα το συγκεκριμενο μοντελο δεν το βρηκα,οσον αφορα τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω για τα mms.Εστειλα-ετσι για να δω αν θα δουλεψει-mms#n(που αφορα την ενεργοποιηση για τα nokia μοντελα) και mms#e, sony μοντελα) στο 345 και μου ηρθε μηνυμα-απαντηση πως ενεργοποιηθηκαν τα mms και οι λοιπες υπηρεσιες(συμφωνα με το ηχητικο μηνυμα στο 1231 χρειαζεται μια εργασιμη για την ενεργοποιηση).Πηρα και στο 1231 και παλι ομως δεν αναφερεται τιποτα για sharp κινητα και οπως λεει αν διαθετεις καποια αλλη συσκευη απο αυτες που αναφερονται στο μηνυμα,στειλε απλα mms στο 345. Ελα ομως που οταν το εστειλα μου ηρθε μηνυμα που λεει"΄Λανθασμενη εντολη.Στειλε e για συσκευη ericsson, n για nokia κλπ κλπ". ...Ηelp?
OPC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Τα Sharp είναι αποκλειστικά vodafone live όπως ξέρεις οπότε δεν γίνεται να στείλεις mms απο άλλη εταιρεία γι'αυτο και στο site της TIM όπως και της Cosmote δεν υπάρχουν οι συσκευές της Sharp.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μαλιστα...Να μην ψαχνω αδικα τουλαχιστον! Thanx OPC
ATG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μπορεις να στειλεις κανονικα. Και να συνδεθεις στο wap. Καλεσε στο 1231 να σου δωσουν τις ρυθμισεις η προσπαθησε με τις ρυθμισεις αλλου κινητου (πχ APN, IP κτλ).
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Οπως ειπα και πριν,πηρα στο 1231 και στην ενοτητα των mms το μονο που ελεγε ηταν το μηνυμα που πρεπει να στειλω αν εχω nokia μοντελο,samsung κλπ κλπ προκειμενου να μου στειλουν τις ρυθμισεις.Και οταν εστειλα μηνυμα πχ για nokia, μου ηρθε μηνυμα-απαντηση πως ενεργοιηθηκαν οι υπηρεσιες..(μηπως τελικα ενεργοποιηθηκαν?Προς το παρον παντως δεν μπορω να στειλω mms)Υπαρχει αλλος τροπος να δω αν ενεργοποιηθηκαν?Τις ρυθμισεις αλλων κινητων που μπορω να τις βρω? Δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος με το θεμα,με 8210(μ@μω τα κινητα!) ημουν μεχρι τωρα και καταλαθος ηρθε το sharp στα χερια μου.
ATG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Pare 1231 ke piese to pliktro gia na sindethis me ekprosopo.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Ετσι για την ιστορια και για να υπαρχει σε περιπτωση που ψαξει καποιος,συμφωνα με τις οδηγιες που μου εδωσαν απλα στελνεις το γραμμα N η Ε (λατινικους χαρακτηρες)στο 345 και σε μια εργασιμη εισαι οκ.Αλλαξε προσφατα-απ οτι μου ειπαν-ο τροπος ενεργοποιησης απο το μηνυμα mms#e κλπ σε σκετο Ν ή Ε. OPC και ATG thanx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.