Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Οταν μπαινω στο 1 PC μου στο insomnia, με firefox, δεν βλεπω τα pull-down menus (αναζητηση και βοηθηματα).... Mε IE ολα καλα. Στο αλλο μου PC, και ο firefox και ο IE τα δειχνουν κανονικα.... Καποια βοηθεια παιδια? Μηπως εχω πατησει κατι και απενεργοποιηθηκαν?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μήπως έχεις βάλει πολλά extensions στον Firefox και δημιουργείται κάποιου είδους ασυμβατότητες; Με Firefox 1.0.1 και με ελάχιστα extensions δεν είχα ούτε έχω κανένα πρόβλημα στο forum. Κάνε έναν κόπο να μας γράψεις μια λίστα με τα extensions που έχεις στο 'προβληματικό' PC.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Εχω μονο το FlashGot. Και απο themes εχω μονο το Cute. Στο αλλο PC εχω ακριβως ακριβως τα ιδια. Εχω επισης το τελευταιο Firefox 1.0.1 Ελπιζω να βρεθει μια λυση. Ευχαριστω για το reply
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Το μήνυμα-πρόβλημα μεταφέρεται στους αρμόδιους 'τεχνικούς'.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Kαλως, θα περιμενω Δεν ξερω αν βοηθαει, παντως εκανα uninstall και ξανα install τον Firefox με καμια επιτυχια ομως.
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Στο δικό μου PC έχω εντοπίσει το πρόβλημα στο Tabbrowser Extension. Άλλοι χρήστες όμως χρησιμοποιούν κανονικά αυτό το extension χωρίς πρόβλημα με τα μενου...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Edo kai kapou 1 ebdomada ekana format kai apo tote ola ok. Kathos loipon simera chekara kati selides, ekleisa ola ta firefox pou eixa anoixta - meta apo ligo xananoixa ena firefox na do kati sto insomnia, kai ta pull-down menus xanaexafanistikan! lol
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Epitelous brika ti lysi!! :) Epeidi to uninstall kai xana install den boithaei, kai profanos meta apo ena oraio format pali meta prokaleitai to idio problima: Start--->run---> firefox.exe -profilemanager / meta kanoume create ena neo profile, kai aplos to orizoume os default. Epeidi o firefox tora pia xekinaei xoris oute kan ta bookmarks tou, kalo einai prota na exoume kanei ena backup tou profile folder sto installed place tou firefox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.