drX5pAce Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Εκτός από το να αλλάξουμε το book type σε DVD-ROM υπάρχει τρόπος (αλλά και λόγος) να αλλάξει και το Media Type σε DVD-ROM και αν ναι σε ποια dvd (-/+r).
kallair Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 mono to dvd+r mporei na allaksei se dvd-rom me xrisi tou bit-setting. to protipo tou dvd-r den epitrepei opoiadipote allagi kai eidika tou book-type tou.
drX5pAce Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 mono to dvd+r mporei na allaksei se dvd-rom me xrisi tou bit-setting. to protipo tou dvd-r den epitrepei opoiadipote allagi kai eidika tou book-type tou. Παράδειγμα, για το book type χρησιμοποίησα το DvdInfoPro και έκανα την αλλαγή (αλήθεια η αλλαγή αυτή θα πρέπει να είναι μόνιμη, έτσι?) για το media type τι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Υπάρχει κάποιο ειδικό software... κάτι. Sorry παίδες αλλά είμαι ολίγον τι "ΑΝΗΜΕΡΟΣ" στο θέμα :grin:
TeoNOKIA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Τo mediatype δεν αλλάζει. Μόνο το booktype στα dvd+r αλλάζει σε dvd-rom για μεγαλύτερη συμβατότητα στις επιτραπέζιες συσκευές.
Slammer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δεν εχω βρει επιτραπέζιο DVD της τελευταίας διετίας που να απαιτεί book-type DVD-ROM. Ειτε με -R είτε με +R παίζουν τα πάντα.
qspock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Για δοκιμασε να βαλεις ενα dual layer χωρις DVD-ROM booktype και τα λεμε.
drX5pAce Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Απίστευτο πάντως ρε παιδιά. Αν ελέγξετε τα δισκάκια του εμπορίου (Dvdinfo), ακόμα και αυτά που βάζουν οι εφημερίδες, στο media-type λένε DVD-ROM! Μου έκανε εντύπωση γι'αυτό είπα να ρωτήσω. Για το book-type πάντως δεν το συζητώ. Εννοείτε ότι πρέπει να το αλλάζουμε σε DVD-ROM για συμβατότητα.
kallair Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 einai lathos pou grafoun dvd-rom ta perissotera. px auta stis efimerides ta perissotera einai vcd!!! kai ekeis ksenerwneis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.