Προς το περιεχόμενο

Το Media Type αλλάζει σε DVD-ROM?

drX5pAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από το να αλλάξουμε το book type σε DVD-ROM υπάρχει τρόπος (αλλά και λόγος) να αλλάξει και το Media Type σε DVD-ROM και αν ναι σε ποια dvd (-/+r).

Δημοσ.
mono to dvd+r mporei na allaksei se dvd-rom me xrisi tou bit-setting. to protipo tou dvd-r den epitrepei opoiadipote allagi kai eidika tou book-type tou.

Παράδειγμα,

για το book type χρησιμοποίησα το DvdInfoPro και έκανα την αλλαγή (αλήθεια η αλλαγή αυτή θα πρέπει να είναι μόνιμη, έτσι?) για το media type τι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Υπάρχει κάποιο ειδικό software... κάτι. Sorry παίδες αλλά είμαι ολίγον τι "ΑΝΗΜΕΡΟΣ" στο θέμα :grin:

Δημοσ.

Τo mediatype δεν αλλάζει. Μόνο το booktype στα dvd+r αλλάζει σε dvd-rom για μεγαλύτερη συμβατότητα στις επιτραπέζιες συσκευές.

Δημοσ.

Δεν εχω βρει επιτραπέζιο DVD της τελευταίας διετίας που να απαιτεί book-type DVD-ROM.

Ειτε με -R είτε με +R παίζουν τα πάντα.

Δημοσ.

Απίστευτο πάντως ρε παιδιά. Αν ελέγξετε τα δισκάκια του εμπορίου (Dvdinfo), ακόμα και αυτά που βάζουν οι εφημερίδες, στο media-type λένε DVD-ROM! Μου έκανε εντύπωση γι'αυτό είπα να ρωτήσω.

Για το book-type πάντως δεν το συζητώ. Εννοείτε ότι πρέπει να το αλλάζουμε σε DVD-ROM για συμβατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...