Προς το περιεχόμενο

DVD Shrink (παντα κολλανε οι ταινιες στα τελεθταια chapters)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα. Λοιπον, οποτε κανω rip ταινια με το shrink, παντα στα τελευταια chaptrers η ταινια "παγωνει", κανει glitches κτλ....

Υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

Σου κολλάνε αφου τις γράψεις σε dvd οι ταινίες? Αν ναι δοκίμασε γράψε τις σε χαμηλότερη ταχύτητα. Α και τι recorder εχεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλες φορες παιζουν οκ μεχρι το τελος, ομως τις περισσοτερες φορες, π.χ. αν η ταινια ειναι 13 chapters, μου "κολλανε" απο το chapter 10 και μετα.

Σε ο,τι ταχυτητα και να γραψω τα ιδια κανει. Εχω το NEC 2500.

Δημοσ.

Τότε άλλαξε media. Είχα το ίδιο πρόβλημα με δισκάκια philips και με το που τα άλλαξα σε ridisk δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

RiDisc + TY χρησιμοποιω.... ελεος δηλαδη! :(

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλαξα το DVD reader που ειχα (pioneer 106s) και εβαλα ενα Asus (E616P) και ολα καλα μεχρι στιγμης (5 ταινιες). Ti να πω?...

Δημοσ.

kai go to idio provlima exo kai exo valei kai forum... kai mena kolaei sta teleutea chapters kai den ksero ti na kano!!! GRAFO me diskakia tdk kai exo to plextor to teleuteo... ti mporei na simvainei gamo to kerato mou ... exo dokimasei ta panta..... toses tenies exo grapsei pou den tis exo dei kai meta to anakalipsa oti den paizounn sta telleutaia chapters.... iparxei periptosi na fteei to DVD shrink ?

Δημοσ.

paides to pio pithano einai na ftaiei to writer sas. emena me ena firmware update kai tora petaei! mexri kai egrafi dvd+DL ipostirizei tora! i kaliteri lisi pou exete einai i anabathmisi tou firmware.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω το NEC 2500. Του εχω περασει το τελευταιο firmware που υπαρχει στο http://www.rpc1.org - (και dual layer + 8x recording).

Παντως εγραψα 4-5 ακομα ταινιες, ολα καλα ακομα μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

καντε και κανα defrag στο σκληρό πριν κάνετε κόπιες...

όσο πάντως έχω γράψει ΜΟΝΟΣ μου παίζουν καταπληκτικά...

όσα έχω πάρει απο άλλους ΕΙΔΙΚΑ το Last Samurai κολλάει ΟΛΟ συνέχεια...

Δημοσ.

Προς Blackwar: πώς μπορώ να εξακριβώσω το firmware version που έχει το Teac W50D; Στο site που μου έδωσες λέει ότι πρέπει το firmware να είναι 1.05-1.06 για να γίνει αναβάθμιση; Επίσης, ξέρεις αν η αναβάθμιση θα μου επιτρέπει να γράφω dual layer dvd;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...