{nikos} Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 ...και αν θέλετε να είστε σίγουροι και για τους dialer... Digisoft antidialer!!! Ορίζετε με πιον αριθμό μπαίνεται internet και μόλις προσπαθήσει να ενεργοποιηθεί άλλη σύνδεση ή να γίνει ανακατεύθυνση λέει STOP, εγώ "ξέρω" άλλο αριθμό για αυτή τη σύνδεση. Σίγουρα πράγματα!!! Δοκιμάστε τα...
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Λέω να δοκιμάσω το Symantec Antivirus 9.0.3.1000
wert Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 ...και αν θέλετε να είστε σίγουροι και για τους dialer...Digisoft antidialer!!! Τουλάχιστον μετά την εγκατάσταση έχει Αγγλικά ή παραμένει πιστό στο site του στα ιταλικά; :? edit Eυτηχός έχει επιλογή για Αγγλικά. Στην γωνία κάτω αριστερά πατάμε το σημαιάκι. Ωραίο προγραμματάκι και freeware. Ευχαριστώ φίλε μου. :-P
javaneze Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Τουλάχιστον μετά την εγκατάσταση έχει Αγγλικά ή παραμένει πιστό στο site του στα ιταλικά; :?edit Eυτηχός έχει επιλογή για Αγγλικά. Στην γωνία κάτω αριστερά πατάμε το σημαιάκι. Ωραίο προγραμματάκι και freeware. Ευχαριστώ φίλε μου. :-P Gia na mhn anoigw neo topic' date=' to katebasa kai to ebala... den exw omws kanenan dialer sto PC gia na testarw an ontws douleyei ... [b']Wert[/b] esy to testares kapws? kai telos, einai aparaithto na einai sto startup? an to trexeis ligo prin mpeis sto internet den arkei, e? :-|
wert Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Gia na mhn anoigw neo topic, to katebasa kai to ebala... den exw omws kanenan dialer sto PC gia na testarw an ontws douleyei ... Wert[/b'] esy to testares kapws? kai telos, einai aparaithto na einai sto startup? an to trexeis ligo prin mpeis sto internet den arkei, e? :-| Αυτό σου έλειπε να έχεις και κάνα dialer για να το τεστάρεις. Ε τότε ποτέ να μην γίνει αυτό το τέστ. :-P Οταν ανοίξει για πρώτη φορά θα δεί τις συνδέσεις και θα προσθέσει τους αριθμούς. Το κοιτάμε και αν συμφωνούμε όλα καλά. Για να κάνεις τέστ κάνε μια νέα σύνδεση σε άλλον ISP που φυσικά χρησιμοποιεί άλλο νούμερο. Θα δείς ότι δουλεύει καταπληκτικά και δεν πρόκειται να γίνει κλήση όσο είναι ανοιχτό το πρόγραμμα αυτό. Βέβαια εκεί μου τα χάλασε λιγάκι γιατί το είχα κάνει με το free telas την δοκιμή. Αφού είδα ότι πράγματι δεν με άφηνε μετά αποφάσισα να επιτρέψω την κλήση. Πρόσθεσα τον αριθμό αλλά τίποτα. :? Με άφησε να κάνω κλήση μόνο μετά από επανεκίνηση. Μάλλον κάποιο bug είναι αλλά πιστεύω για καλό. :grin:
javaneze Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 wert diavasa to post sou alla epeidh den eixa allh syndesh, apla allaksa to noumero sto anti-dialer kai kalesa ton ISP mou... anepityxws eytyxws! Den mou ekopse apo thn arxh na to eixa kanei na mhn se kourazw ... en pasei periptwsh thanx mate!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.